И да не играш, ќе имам поголема шанса да те тепам, јас веќе неколку години немам фатено рекет .Нов турнир во Илинден, втор летово. Истиот награден фонд од 150 евра, аматерски нормално и овој пат и јас сум пријавен. Ептен малце имам играно тенис последниве 4-5 месеца само еднаш ама и така е аматерски ќе се пробам. Една две утакмици да добијам на коњ сум
Леле бе како нема во Охрид такво турнирче, како ми се игра на турнир, поготово со награден фонд, хохо Иако не би имал шанси за парите, но зошто да не, битно е да се дружимеНов турнир во Илинден, втор летово. Истиот награден фонд од 150 евра, аматерски нормално и овој пат и јас сум пријавен. Ептен малце имам играно тенис последниве 4-5 месеца само еднаш ама и така е аматерски ќе се пробам. Една две утакмици да добијам на коњ сум
Pocnat li e ?Нов турнир во Илинден, втор летово. Истиот награден фонд од 150 евра, аматерски нормално и овој пат и јас сум пријавен. Ептен малце имам играно тенис последниве 4-5 месеца само еднаш ама и така е аматерски ќе се пробам. Една две утакмици да добијам на коњ сум
Ќе ме натераш Скопје да се преселам, не ми е за друго....Турнирот почнува следниот викенд и нема да трае многу неколку дена е. Може и да заврши викендот незнам. Дојдете пријавете се ако ви се игра
Доколку мислиш дека тоа е лош избор, тоа е сигурно поради тоа што кај нас федерациите, во сите спортови се повеќе заинтересирани за финансиски средства отколку за успех на нашите спортисти. Само колку добри фудбалери (до 17-18) години не влегуваат во репрезентацијата поради тоа што секогаш има некој со повеќе пари и повеќе врски во високите позиции па неговото дете влегува во репрезентацијата, и секако, ништо не придонесува за успехот на Македонија во фудбалот и во многу други спортови.Изненаден сум од МТА од изборот на играчи за Европското до 18 години, а особено со изборот на Марија Д.
И тоа што викаш. Џабе само зборуваме ама таков анти талент како Марија Д. не треба ни да се помисли за да се земе во репрезентација. Само сакав да кажам дека има многу поквалитетни девојчиња од неа и со подобри успеси.Доколку мислиш дека тоа е лош избор, тоа е сигурно поради тоа што кај нас федерациите, во сите спортови се повеќе заинтересирани за финансиски средства отколку за успех на нашите спортисти. Само колку добри фудбалери (до 17-18) години не влегуваат во репрезентацијата поради тоа што секогаш има некој со повеќе пари и повеќе врски во високите позиции па неговото дете влегува во репрезентацијата, и секако, ништо не придонесува за успехот на Македонија во фудбалот и во многу други спортови.
Тој е муабетот во сите спортови во нашата смешна држава, можеби има некои други поквалитетни девојчиња, но тие другите можеби не се доволно финансиски спремни за да ги задоволат главните лица на спортските федерации во Македонија.И тоа што викаш. Џабе само зборуваме ама таков анти талент како Марија Д. не треба ни да се помисли за да се земе во репрезентација. Само сакав да кажам дека има многу поквалитетни девојчиња од неа и со подобри успеси.