Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.932
- Поени од реакции
- 3.387
откако Стеф Ангел држи лекции за теретана и фитнес, на форум се појавиа многу аватари со разголени момци покажувајќи ги своите стомачни мускули.
Не, ке биде работен ден. Ке има пригодна претства и прослава, краток коктел, а потоа сите назад да ги изработат останатите 23 саати. Говорот ќе биде 2 минути.Се мислам, дали утре, 24.7., ќе биде неработен ден, зашто е празник на Владава?
ПоздравПмс-от е гадна работа! Кој мисли дека е фикција, треба да биде мачен и убиен, да страда и умира во најголеми болки, да вришти од агонија. (Лажам, не го мислам ова)
Зошто немам контрола над себеси? Цело тело ти се грчи од болка, ти се врти, ти се повраќа, а згора на тоа мораш да стоиш на нозе од 8-12 часа на ден (ова е веќе избор).
Зошто морав да му „дадам“ среден прст на човекот, кој ме извади од памет кога ми свирна додека бев на среде улица (не на пешачки), само затоа што спиев додека одев, слушав музика на слушалките и не бев присутна во реалноста?
Зошто морав да му ја уништам среќата на осумнаесет годишниот дечко, кој се пофали дека имал секс со две блондинки, па да го просветлам со фактот дека е голем идиот?
Зошто морам секојдневно да го потсеќам синот на „газдата“ дека е голем шупак?
Зошто морав кавгата што ја предизвикав со хистерично дерење да ја завршам со извинување од типот „Извини што си тежок кретен“?
Спас? A bullet, maybe? Two? Just to make sure...