Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
откако Стеф Ангел држи лекции за теретана и фитнес, на форум се појавиа многу аватари со разголени момци покажувајќи ги своите стомачни мускули.

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Драга
па добро утро за сите добри луѓе, хејтери, влечковци етц. После атмосферата со Преслава, во главата некој чуден звук ми зуе .. помооошт :свиркам:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се мислам, дали утре, 24.7., ќе биде неработен ден, зашто е празник на Владава?

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Се мислам, дали утре, 24.7., ќе биде неработен ден, зашто е празник на Владава?
Не, ке биде работен ден. Ке има пригодна претства и прослава, краток коктел, а потоа сите назад да ги изработат останатите 23 саати. Говорот ќе биде 2 минути.

Што ме потсети дека има луѓе што и на празник работат, и луѓе што седат како идиоти и пак се унапредени.

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
Драга
Ми се оди очајно многу на одмор, не ми се седи повеќе во мизеријава.
3та година по ред го пропуштам одморот, па не е фер.:(
Кога се нема среќа, се нема. :place:

Еве ви едно песниче.
Ве поздравувам.
Имајте убав ден исполнет со многу љубов. :P

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
досадно в крај е деновиве.....
буквално нема што да се прави бе :place:
дојдени се братучедиве од швајцарија ама ме мрзи да одам да се поздравам :eek: в крај музика пуштена, надвор грми, громови рскаат......убајни.....(не)

Г

Грејвдигер

Гостин
Гори ватра! :icon_lol:
Како перка ветров на тераса, уживанции... добро ми дојде овој дождот, плус и пожарот го изгаси, таман на време. :)

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Ууууу Драга, овја момент го чекаав да заврнеее... да го осетам пак после долго времеее оној убав мирис на дожд кој ми буди прекрасно чувство во мене, затоа што целиот ден ми беше :гомце:

Сеа сум поспокојна, си седам на тераса и си уживам. :noze:

Еве ти една, да уживаш и ти :D

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
некои форумџии се паметни - нив не вреди да им се зборува

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Од моето срце до твоето срце .
Зошто се сомневаш во себеси ти си добар човек, и што е важно кога пред Господ си чист, а другоое е сомнеж во твоето срце. Ете го дилер на дрога е, продава смрт купува колку куќи станови, ама е уплашен до смрт. Па нема страв затоа што праведноста е со тебе па и мене.
Па нема страв од моето срце до твоето срце.

A

AnFem

Гостин
Пмс-от е гадна работа! Кој мисли дека е фикција, треба да биде мачен и убиен, да страда и умира во најголеми болки, да вришти од агонија. (Лажам, не го мислам ова)

Зошто немам контрола над себеси? Цело тело ти се грчи од болка, ти се врти, ти се повраќа, а згора на тоа мораш да стоиш на нозе од 8-12 часа на ден (ова е веќе избор).

Зошто морав да му „дадам“ среден прст на човекот, кој ме извади од памет кога ми свирна додека бев на среде улица (не на пешачки), само затоа што спиев додека одев, слушав музика на слушалките и не бев присутна во реалноста?

Зошто морав да му ја уништам среќата на осумнаесет годишниот дечко, кој се пофали дека имал секс со две блондинки, па да го просветлам со фактот дека е голем идиот?

Зошто морам секојдневно да го потсеќам синот на „газдата“ дека е голем шупак?

Зошто морав кавгата што ја предизвикав со хистерично дерење да ја завршам со извинување од типот „Извини што си тежок кретен“?

Спас? A bullet, maybe? Two? Just to make sure...

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
Си седам ја на кауч во дневна, мајка ми до мене, а тато на фотеља. одеднаш почна филм "la petitе lili" (малечката лили) француски филм, чинам на телма беше. му викам на татко ми (дека во него беше даличинскиот) остави го филмот можеби добар е. почна првата сцена и кога ја видов одма почнав да се препотувам, пот буквално ми течеше по лице, мама се правеше наудрена, а тато онака ладнокрвно си гледа.
повеќе си реков филм ја со нив, пред да прочитам каков е, не гледам.
кој го гледал филмов, првата сцена, знае за што зборувам.
:rolleyes:
тоа е накратко.

Г

Грејвдигер

Гостин
ДК, дефинитивно најдобро е утрото кога во позадина ти свири VH1 Classic, а во моментов баш Брус Спрингстин си гази :)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
... најавна шпица.

... нема аир од нашава Македонија. Со вакви плати ништо не прајме.

... одјавна шпица.

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
Пмс-от е гадна работа! Кој мисли дека е фикција, треба да биде мачен и убиен, да страда и умира во најголеми болки, да вришти од агонија. (Лажам, не го мислам ова)

Зошто немам контрола над себеси? Цело тело ти се грчи од болка, ти се врти, ти се повраќа, а згора на тоа мораш да стоиш на нозе од 8-12 часа на ден (ова е веќе избор).

Зошто морав да му „дадам“ среден прст на човекот, кој ме извади од памет кога ми свирна додека бев на среде улица (не на пешачки), само затоа што спиев додека одев, слушав музика на слушалките и не бев присутна во реалноста?

Зошто морав да му ја уништам среќата на осумнаесет годишниот дечко, кој се пофали дека имал секс со две блондинки, па да го просветлам со фактот дека е голем идиот?

Зошто морам секојдневно да го потсеќам синот на „газдата“ дека е голем шупак?

Зошто морав кавгата што ја предизвикав со хистерично дерење да ја завршам со извинување од типот „Извини што си тежок кретен“?

Спас? A bullet, maybe? Two? Just to make sure...
Поздрав :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom