Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.708
Поени од реакции
11.530
Има некој доброволец да изработи банер?

Член од
21 септември 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
Abe... Ima nekoj da mi dade nekoi Dobri Abstract Brushes vaka slucajno...?? :D

Eve edno moe delo od 1 April... Samo posle nekoi 20 minuti me fati nekoja nervoza i go ostaviv, i mojata boja ne se vklopuva so taa na pozadinata... i sega pravam drugi raboti i ne mi teknalo da ja napravam od ponovo slikava :P Inaku ova e spoj na dve sliki, i taa sto e pozadinata nemase vakva boja, tuku bese nekoja sugava preosveltena slika, ali ja srediv malce...

Ok najdov cetki ustvari :D

Samo edno prasanje... Moze na nekoj polesen nacin da gi instaliram otkolku da ja stavam slikata od niv vo photoshop i od tamu edna po edna da im pravam Save kako posebni Brushes??

Ok problemot so cetkite si go resiv :P

Член од
21 септември 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
Celava strana e od tebe ili samo slikata na vlezot od stranata :D

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Почнав пред некои 5 години, ама активно се занимавам 2 год.
друже,мислам дека линијата помеѓу земјата и уништениот дел треба да ја направиш да не биде упадна толку...да биде целина...вака многу на очи мава тој дел....шознам...

Масловариќка

Почетниче
Член од
19 јануари 2009
Мислења
18
Поени од реакции
0
Ако може некој да ми даде туториали за фотошоп на македонски или српско-хрватски:) Имам цс3, али почетник сум и маки мачам:kesa:

Г

Грејвдигер

Гостин
Ако може некој да ми даде туториали за фотошоп на македонски или српско-хрватски:) Имам цс3, али почетник сум и маки мачам:kesa:
Слабо туторијали има на македонски или на српско-хрватски јазик. Имаше еден македонски сајт за фотошоп туторијали, photoshop.com.mk, но штета не работи веќе поради незнам кои причин. Добри туторијали на англиски имаш на tutorialized.com или оди на некој странски форум за графички дизајн има таму туторијали распоредено по категории почетник, напреден член итн... барај на гугл SigResources, ќе ти го даде форумот, сега да не спамирам овде.

Kajgana Shop

На врв Bottom