„Со голема љубов на нашиот сакан Милан“, стојат и два датуми 1899 (годината кога е формиран клубот) и 2012 година.
Околу некрологот имаше поставено многу цвеќе и свеќи, а со тоа фановите иронично ја искритикуваа продажбата на Ибрахимовиќ и Тиаго Силва.
Kako sto razbrav pretsednikot na ovie francuzive rekol deka ako go sakaat ke mora trikratno da ja zgolemat ponudata za da go dobijat.Montpellier defender is close, the deal between the club moving forward very fast: you may close early in the next few days, despite the words of the French President. The cost of card should be about 6 million, the price dictated by the expiry of his contract (2013) with the French. Allegri has already given his ok technically, Yanga-Mbiwa is coming ...
Типов го неам глеано многу, ама ги пратев на гол.ком тим оф д вик у све лигете и имево сум му го запазил многу пута, плус млад е.... Ваљда ќе го биде !
Финтата е што следната година му истекува договорот па тогаш Милан бесплатно ќе си го земе. Знам дека претседателов им е мрднат ама па мислам дека и самиот сфаќа дека ќе мора да го продаде сега ако сака да заработи некоја пара, да кажеме 6м евра плус некои бонуси.Kako sto razbrav pretsednikot na ovie francuzive rekol deka ako go sakaat ke mora trikratno da ja zgolemat ponudata za da go dobijat.
“I know that they offered around €6m, but even triple that would not be enough.”
Monpelje se sampioni na Francija, pred uber milionskiot PSG koi lani i nemaa bas slab tim za standardite na francuskoto prvenstvo, pa ne sum iznenaden sto ke pocnat i od tamu da se kurcat za vakvi inkognito fudbaleri, a tipov ima samo edna godina do istek na dogovor.![]()
6м од Дидач да се извлечат ќе биде супер... по 2 од другиве двајца, то ви е Коларов.Валенсија дава 5-6 мил за Дидач.
Нема да можат да донесат никој за тие 5 мил, ако сакаат замена за Тино Коста плус наша доплата некој 3-4 мил тогаш е ок.
Ако го продадат за ебани 5 мил и да не донесат друг, а ги остават овие двајцата Таиво и Месбах нека идат да се обесат.
Работата е тоа што нема да се дадат за Коларов туку за некој друг, а Дидач е добар и плус е млад.6м од Дидач да се извлечат ќе биде супер... по 2 од другиве двајца, то ви е Коларов.
Газета пишува дека од 28 јули ќе почнат озбилни преговори.За играчот на Монтпелие изгледа нема да има договор , нивниот преседател барал од Милан 18 милиони а Милан нема намера да дава повеќе од 6 така што преговорите пропаднаа