iLoveРАКОМЕТ
kajganer
што значи тоа ? енкодинг:smir::kesa:ај пробај расчепкај се малце, види енкодинг да не има....Ме мрзи да палам фотошоп сеа...по гуглај малце убаво...ке се снајдеш верувам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што значи тоа ? енкодинг:smir::kesa:ај пробај расчепкај се малце, види енкодинг да не има....Ме мрзи да палам фотошоп сеа...по гуглај малце убаво...ке се снајдеш верувам...
fala mnogu:salut:Одбери друг фонт. Arial на пример
што значи тоа ? енкодинг:smir::kesa:
Решиф.Точкест ми рече..Проба со ALT + Shift?
Не на едноставен начин. Треба да се „отпакува“ анимацијата и да се корегира (брише) од секој фрејм. Па пак да се спои. Ама крајниот резултат најверојатно повторно нема да испадне со добар квалитет. Така да - не.Ќе може ли да се тргне тоа preview што го има на средина, а сликата пак да остане анимирана?
![]()
Ќе може ли да се тргне тоа preview што го има на средина, а сликата пак да остане анимирана?
![]()
Ке ми каже некој како да создадам канали?![]()
Мислам дека видов некаде по форумов дека еден член имаше тргнато така натпис од анимирана слика и пак остана анимирана затоа прашав дали е возможно да се изведе. Ако знае некој нека ја направи и нека ја постира. :smir:
pa da e novogodisna.fontot vidi nekoj tamu dobar
Ќе може ли да се тргне тоа preview што го има на средина, а сликата пак да остане анимирана?
![]()
Ќе земеш слика во боја и ќе ја направиш црно бела. После тоа со History Brush Tool ќе ја враќаш таму кај што сакаш во првобитна состојба т.е. ќе боишMe интересира нешто околу Photoshop-ов. Сакам да направам ваква слика:
![]()
Целосно да ја направам во црно-бел ефект, само одреден дел да селектирам и тој да биде во боја, како на сликата.
Мислам дека доволно е само со еден/два чекора, да напишете туториалче. Доволно ке биде :kesa: Фала, поздрав!
btw, сликава е превземена од од друга тема на форумов.![]()