Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е.. го симнав овој Photoshop CS3 Extended... и го симнав тој кракот од СкајДрајвер.. и сеа се' инастлирав и го стартувам тоа кракор и почнува да се уклучува фотошоп и одма се гаси..Help? :kesa:
Ааааааа еве што ми било грешката.. Јас тоа фајлот Photoshop.exe (Кракот) не го копирав таму каде што ми е инсталиран Фотошоп...А каде треба поточно да го копирам.. C://Program Files/Adobe/Photoshop CS3 ? Фала. :helou::helou:
Сеа за сеа разгледај по нетов, youtube... а вечер ќе видам, ќе ги побарам туторијалите (на македонски и српски), ќе ги аплоадирам на нет и ќе ти дадам линк да ги симнеш. :smir:Средив се.. Фала! :smir: П.С. ај сеа некој да не има туторијали за CS3? :zlo:
Фала. :helou:Сеа за сеа разгледај по нетов, youtube... а вечер ќе видам, ќе ги побарам туторијалите (на македонски и српски), ќе ги аплоадирам на нет и ќе ти дадам линк да ги симнеш. :smir:
Сеа за сеа разгледај по нетов, youtube... а вечер ќе видам, ќе ги побарам туторијалите (на македонски и српски), ќе ги аплоадирам на нет и ќе ти дадам линк да ги симнеш. :smir:
ај и на мене ако може да ми пише " WackY ".:helou::kesa:Ако некој знае, или може, илипак не го мрзи, да ми направи мене една Анимација,
еве како ова што е подоле, сакам иста само место "Milanez`" да пишува "tr1sTaN".
![]()
Може туториал како да си направам мое лого ?Ееее... пуста досада што праи ... :/
Обично и едноставно "лого" без ефекти.
![]()
Може туториал како да си направам мое лого ?