Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Незнам зашто ама мислам дека Бебе ќе даде некој гол :D
Ова да го уплатеше, ради коефициентот, сеа ќе беше најбогат човек во Македонија.. :D..

Имаш чоколатце од мене :P

Ама глеј да биде од тие поубавите :D ахаха
--- надополнето: 21 јули 2012 во 16:56 ---
Ова да го уплатеше, ради коефициентот, сеа ќе беше најбогат човек во Македонија.. :D..

ахахаха.. ама да уплатев :D а и не се коцкам многу многу ја :D

Само што Бебе имаше скршена нога цела година, не го споредувајте со Андерсон. Му треба време.

Да му треба време да се адаптира,пред да игра во Турција кај беше некое време?
Се разбира во Манчестер Јунајтед,за мене не е квалитетен играч за во Манчестер Јунајтед...

Е од овој помотивационен фактор не може да има.
Ајде сега ќе го видеме колку и дали ќе напредни :)

Да му треба време да се адаптира,пред да игра во Турција кај беше некое време?
Се разбира во Манчестер Јунајтед,за мене не е квалитетен играч за во Манчестер Јунајтед...
Бебе не знаеше ни збор на англиски а исто и не настапуваше многу за Јунајтед па да направи нешто повеќе, изигра 7 мечеви и на тие натпревари постигна 2 гола што не е баш лошо. После отиде на позајмица во Бешикташ и добро почна, даде еден гол и изигра неколку натпревари и потоа скина лигаменти. Од тогаш па до сега ова му е прв или втор настап на фудбалските терени. Не викам дека ќе успее во Јунајтед но треба да му се даде шанса со самото тоа што го убедил Ферги да потпише за Јунајтед ќе добие шанса.

Убаво гол ни дадоа.. :)
Но,да бидеме реални можевме да ги наполниме со голови,дали видовте после примениот гол колку контри им направивме... и ете резултатот си дојде 1-1...

Убаво гол ни дадоа.. :)
Но,да бидеме реални можевме да ги наполниме со голови,дали видовте после примениот гол колку контри им направивме... и ете резултатот си дојде 1-1...

не се замараа еднаставно.. не ги ни притискаа ни ништо си го ладеа.. На почеток на второ ги притиснаа малце и одма имаше шанси.. после пак се опуштија и си играа онака.. Сепак овие се само за да се набие кондиција да бидат спремни за почеток на сезона. Вистинскиот Јунајтед ќе го видиме во првото коло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom