Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Имаш чоколатце од мене :P
Ама глеј да биде од тие поубавите :D ахаха
--- надополнето: 21 јули 2012 во 16:56 ---
Ова да го уплатеше, ради коефициентот, сеа ќе беше најбогат човек во Македонија.. :D..
ахахаха.. ама да уплатев :D а и не се коцкам многу многу ја :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Само што Бебе имаше скршена нога цела година, не го споредувајте со Андерсон. Му треба време.
Да му треба време да се адаптира,пред да игра во Турција кај беше некое време?
Се разбира во Манчестер Јунајтед,за мене не е квалитетен играч за во Манчестер Јунајтед...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Е од овој помотивационен фактор не може да има.
Ајде сега ќе го видеме колку и дали ќе напредни :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Да му треба време да се адаптира,пред да игра во Турција кај беше некое време?
Се разбира во Манчестер Јунајтед,за мене не е квалитетен играч за во Манчестер Јунајтед...
Бебе не знаеше ни збор на англиски а исто и не настапуваше многу за Јунајтед па да направи нешто повеќе, изигра 7 мечеви и на тие натпревари постигна 2 гола што не е баш лошо. После отиде на позајмица во Бешикташ и добро почна, даде еден гол и изигра неколку натпревари и потоа скина лигаменти. Од тогаш па до сега ова му е прв или втор настап на фудбалските терени. Не викам дека ќе успее во Јунајтед но треба да му се даде шанса со самото тоа што го убедил Ферги да потпише за Јунајтед ќе добие шанса.

2

~2A

Гостин
Убаво гол ни дадоа.. :)
Но,да бидеме реални можевме да ги наполниме со голови,дали видовте после примениот гол колку контри им направивме... и ете резултатот си дојде 1-1...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Убаво гол ни дадоа.. :)
Но,да бидеме реални можевме да ги наполниме со голови,дали видовте после примениот гол колку контри им направивме... и ете резултатот си дојде 1-1...
не се замараа еднаставно.. не ги ни притискаа ни ништо си го ладеа.. На почеток на второ ги притиснаа малце и одма имаше шанси.. после пак се опуштија и си играа онака.. Сепак овие се само за да се набие кондиција да бидат спремни за почеток на сезона. Вистинскиот Јунајтед ќе го видиме во првото коло.

Kajgana Shop

На врв Bottom