Фан Клуб: Вардар

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Браво,а колку ќе ги шиткаш ?
3 за 100 ги шиткам :pos:

Не сум ги земал за шиткање, за другари се.

Иначе што бизнис ќе напраиш со 10тина карти, колку ќе ги препродаваш, колку замарање ќе видиш, кој ќе ти биде ќарот.... бизнис праат тие што зимаат по 200-300 карти...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
3 за 100 ги шиткам :pos:

Не сум ги земал за шиткање, за другари се.

Иначе што бизнис ќе напраиш со 10тина карти, колку ќе ги препродаваш, колку замарање ќе видиш, кој ќе ти биде ќарот.... бизнис праат тие што зимаат по 200-300 карти...
Дај боже да збориш виситна и да се сите како тебе па да си купувале карти за другарите ,ќарот мислам дека не си пресметал па затоа не знаеш кој е за 10 карти да продадеш по 200 ден имаше 1000 ден ќар за само два саати ако имаш повеќе плус ти иде нагоре ,и тоа не е фер спрема некој луѓе кој сварно дошле поминале 100ина километри дале по 500 ден за бензини и сега плус поскапа карта да платат место со тие 100 ден да јадат они ќе треба да ги дадат за карта.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
За кој како друже, јас не би се замарал за 1 000 денари ќар, да вртам околу стадион цело време, да му ја мислам од џандари дал ќе ме фатат па ќе ми ги соберат...
малце се пак ќе кажам 10 карти за таа работа, тие тоа што го наумиле испод 100 карти не се во никој случај.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ццц па добро бе можно ли е ова, да идам 140 км утре( добро и така имав друга работа) и да неможам да најдам карта, ако е за Исток или пак за 300 ден да ми продаваат ич не одам, ќе си глеам од дома.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Ццц па добро бе можно ли е ова, да идам 140 км утре( добро и така имав друга работа) и да неможам да најдам карта, ако е за Исток или пак за 300 ден да ми продаваат ич не одам, ќе си глеам од дома.
На Запад ќе има место ;)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
doj na zapad be mladicu :)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
А зашто да доаѓаш до Скопје, искочи и купи кај тебе во град

еве ти листа од продажни салони кај може да купиш :

http://www.tobacco.mk/index.php/prodazni-mrezi/pmtobacco

http://www.tobacco.mk/index.php/prodazni-mrezi/together

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
мене ова ми мириса на маркетиншки трик , сеа отиде другарче до тобако и купи 4 карти за југ !

П

Паган-др

Гостин
Прочитав негде за запад у фан шоп ќе се продавале картите? Така е стварно?

Да знам дали до фан шоп или до тобако да идам после.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Сега бев до Тобако и ги купив последните 6 карти за на Северна, што се една до друга... има уште 200-300 но тие се по 1-2 карти раштркани низ цела северна.. За Јужна има само уште за на блоковите до источна трибина... Исто така се продаваа и карти и за на Запад и Исток.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Само ако нема карти, мамата....

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.817
Поени од реакции
40.116
Па идете побрзо, купете. Ако нема, у среда за на запад има сигурно.

F

FARANG

Гостин
Ke bide ludo. Bas bi bilo dobro da dobieme statistiki od tobako kade se prodadeni kolku karti. Kolku se prodadeni vo drugite gradovi kolku vo Skopje.

Kajgana Shop

На врв Bottom