Мажите преферираат глупави жени

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
И сеа договорите ли се , кој повеќе вреде оние со кур или оние со пичка ?
На оглас “Барам графички дизајнер“ ми вика следече:
Потребни квалификации:
ЗАДОЛЖИТЕЛНО познавање на Corel Draw,
Adobe Ilustrator
PhotoShop
познавање на Англиски јазик.
МЕМО ДИЗАЈН ДООЕЛ Скопје
60 90 719

Вработување на девојка.
Работна позиција: Графички дизајнер

Сите заинтересирани да пратат CV.
dizajn@memo.com.mk

Уште да сменам пол, и можда ке ме биде за дизајнер :)
И сега ке им пишам меил. Vespertine да не се викам ако не им пуштам мејл дека ке мењам пол само да ме примат :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
На оглас “Барам графички дизајнер“ ми вика следече:
Потребни квалификации:
ЗАДОЛЖИТЕЛНО познавање на Corel Draw,
Adobe Ilustrator
PhotoShop
познавање на Англиски јазик.
МЕМО ДИЗАЈН ДООЕЛ Скопје
60 90 719

Вработување на девојка.
Работна позиција: Графички дизајнер

Сите заинтересирани да пратат CV.
dizajn@memo.com.mk

Уште да сменам пол, и можда ке ме биде за дизајнер :)
И сега ке им пишам меил. Vespertine да не се викам ако не им пуштам мејл дека ке мењам пол само да ме примат :)
Нема лутење друже кога машко запослува (освен ако не му е ептен критично место) женската убавина си има вредност сакале ние да признаеме или не :) .

Од друга страна пак заработуваат некаде во просек 10% до 15% помалку така да се нивелираат работите :).

Овие барем не кријат, мене у фаца (во странство) ми имаат кажано дека сакаат женско а немаше во огласот ама тоа е, не се жалиш и тераш понатаму :).

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
А ти што велиш, подобро е да ебиш или да бидеш ебан?
Мажо добива задоволство коа ебе.
Жената добива задоволство коа ја ебат.

Освен ако не збореш за педери , тоа погоре ми нема смисла.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.872
Поени од реакции
23.266
Мажо добива задоволство коа ебе.
Жената добива задоволство коа ја ебат.

Освен ако не збореш за педери , тоа погоре ми нема смисла.
абе вртиго како сакаш, едно е да ебаш друго е да бидеш ебан и тоа во било која смисла:)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Добра смешка :ROFLMAO:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Уште си јачате его на темава бе? Ако, убаво е тоа...

Убаво е кога ќе си пронајдеш некоја заедничка особина со одредени видни луѓе и врз основа на тоа ќе си се идентификуваш со нив. Као, Ајнштајн бил генијалец, а и истовремено и маж, па аналогно на тоа, сите мажи се генијалци, без разлика што еден добар дел од нив не знаат ни врвците да си ги врзат.

Ја така праам со атеистите. Ептен ми е кеиф коа ќе ми текне на сите тие познати филозофи и научници атеисти. Одма се стаам у филм дека и јас сум како нив. Е добро сеа, ја неам поим ни од филозофија, а уште помалку од наука, али шо има тоа веза. Коа можеше едно детиште пред некое време да отвори тема и да кенка дека ќе иде на полагање математика у прва година средно, а после тоа да блада на темава за неговата наводна интелектуална супериорност, зашо да не можам и ја да го праам истото?

Исто, пред некое време прочитав дека атеистите на тестовите за интелигенција ваделе у просек 6 поени поише од верниците. Леле луѓе, ќе пукнев од среќа! Егото ми се наду као балон, морав прозор да отворам, не ми го собираше у соба. Се истрипав дека ја сум уствари попаметна од сите верници на светот. Некој ќе рече дека тоа не е вистина. Па нормално дека не е. Мене уствари и не ме интересира вистината. Јас само сакам да си ја потхранам суетата, да си го набилдам егото и да си ја зацврстам климавата самодоверба. Исто како и мужите кои 40 страни на темава, а богами и на секоја втора тема на форумов, верглаат за мушката интелектуална супериорност.
А никако да пишат некој пост со кој, конечно ќе ја покажат на дело нивната брилијантност.

Најверојатно сметаат дека самиот факт што се родиле како мажи е сосема доволна причина да ги третираме као генијалци, па кога тоа нема да се случи, почнуваат да ја колнат женската еманципација и да тажат по старите добри времиња. Кутрите мали Ајнштајнчиња.

Епа не знам за другите девојки, ама мене не ми паѓа на памет да припаѓам во несвест и да му се клањам некому само поради неговиот пол. Почитта се заслужува, не се добива по автоматизам.

И за крај мислам дека требаа да го клонираме Тапетарот Петар и тоа во што повеќе примероци. :D
А овие балканските мачо мушкарчини можат и понатаму да дробат за нивната супериорност , и да се тешат дека они дремат сами како мисири затоа што жените сакале сељаци. Никако да разберат дека се сами баш затоа што жените (зборувам за паметни жени, не за Пинк певаљки) НЕ сакаат ропачишта.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Епа не знам за другите девојки, ама мене не ми паѓа на памет да припаѓам во несвест и да му се клањам некому

И за крај мислам дека требаа да го клонираме Тапетарот Петар и тоа во што повеќе примероци.
:cautious:

Мачорка

Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Добро бе Разиел, не се лути, еве и тебе ќе те клонираме...:D
Покрај толку научници на форумов, проблем ли е тоа...5 минути работа..
Иначе, поентата со клонирањето ми беше дека не би било лошо да има повеќе такви мажи.
Во случај да не си во тек со темава, прочитај го постов, па ваљда ќе сфатиш што ми е муабетот.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
глупави жени - Come to Papa :cool:

малку имам проблеми во животот,уште некоја раат од умот ми треба......понуди во инбокс

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Добро бе Разиел, не се лути, еве и тебе ќе те клонираме...:D
Покрај толку научници на форумов, проблем ли е тоа...5 минути работа..
Иначе, поентата со клонирањето ми беше дека не би било лошо да има повеќе такви мажи.
Во случај да не си во тек со темава, прочитај го постов, па ваљда ќе сфатиш што ми е муабетот.
Од кај го знаеш бе? Можно е да лаже. Напишал едно мислење и Мачорка одма ќе го клонира. Ја да знаеш колку поезии на староанглески имам пишувано, колку дебати за правата на жените имам добиено, колку слаткоречив знам да бидам пред девојки со атеобудистички идеали. Ќе напишам на форумов пост за тоа како сакам да чистам гомца од газиња на бебиња, да им топлам млеко и да ги заспивам навечер и одма ќе ме клонираш...Од кај знаеш дека по неколку години нема да ти направам 5 деца, да те тепам, да си сечам нокти на маса, да прдам во кревет и да те терам на чудни сексуални егзибиции под закана за ќотек?
Ама не. Ти паѓаш на финта. Стара финта. Финта, која делумно е инспирација за насловот на темава.

Мачорка

Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Од кај го знаеш бе? Можно е да лаже. Напишал едно мислење и Мачорка одма ќе го клонира. Ја да знаеш колку поезии на староанглески имам пишувано, колку дебати за правата на жените имам добиено, колку слаткоречив знам да бидам пред девојки со атеобудистички идеали. Ќе напишам на форумов пост за тоа како сакам да чистам гомца од газиња на бебиња, да им топлам млеко и да ги заспивам навечер и одма ќе ме клонираш...Од кај знаеш дека по неколку години нема да ти направам 5 деца, да те тепам, да си сечам нокти на маса, да прдам во кревет и да те терам на чудни сексуални егзибиции под закана за ќотек?
Ама не. Ти паѓаш на финта. Стара финта. Финта, која делумно е инспирација за насловот на темава.
Аман бе Разиел, не се револтирај толку....
Па не пишав јас бре дека ќе се омажам со клонот на Петар или со кој било друг само затоа што напишал некаков слаткоречив пост или ми свртел таков муабет. Јас само реков дека ми се допаѓа неговиот став, а дали се придржува кон тоа, не знам а и не е моја работа.
Па затоа и постојат врските, затоа луѓето живеат заедно пред брак, за да се уверат дали партнерот е стварно таков или неговите ставови се само празни демагогии. Тоа што некои луѓе замижуваат пред мааните или па се надеваат дека истите магично ќе исчезнат, тоа е веќе друга работа.
Освен тоа луѓето се менуваат. Или па не се менуваат туку ја покажуваат својата вистинска природа дури по неколку години. Не знам.Во секој случај стопроцентна гаранција за успешен брак не постои.
Може стварно ќе завршам со некој што по неколку години ќе ми напраи 5 деца, ќе ме тепа, ќе сече нокти на маса и ќе прди во кревет. Исто како што е можно и ти да завршиш со некоја навидум покорна и послушна девојка, за која подоцна ќе се испостави дека е фригидна милитантна феминистка што ќе те врзува за радијатор, ќе ти закачува штипки на тестисите, ќе те тера да и ги галиш брковите и ќе пишува феминистички пароли по ѕидовите со менструална крв. :sneaky:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Уште си јачате его на темава бе? Ако, убаво е тоа...

Убаво е кога ќе си пронајдеш некоја заедничка особина со одредени видни луѓе и врз основа на тоа ќе си се идентификуваш со нив. Као, Ајнштајн бил генијалец, а и истовремено и маж, па аналогно на тоа, сите мажи се генијалци, без разлика што еден добар дел од нив не знаат ни врвците да си ги врзат.

Ја така праам со атеистите. Ептен ми е кеиф коа ќе ми текне на сите тие познати филозофи и научници атеисти. Одма се стаам у филм дека и јас сум како нив. Е добро сеа, ја неам поим ни од филозофија, а уште помалку од наука, али шо има тоа веза. Коа можеше едно детиште пред некое време да отвори тема и да кенка дека ќе иде на полагање математика у прва година средно, а после тоа да блада на темава за неговата наводна интелектуална супериорност, зашо да не можам и ја да го праам истото?

Исто, пред некое време прочитав дека атеистите на тестовите за интелигенција ваделе у просек 6 поени поише од верниците. Леле луѓе, ќе пукнев од среќа! Егото ми се наду као балон, морав прозор да отворам, не ми го собираше у соба. Се истрипав дека ја сум уствари попаметна од сите верници на светот. Некој ќе рече дека тоа не е вистина. Па нормално дека не е. Мене уствари и не ме интересира вистината. Јас само сакам да си ја потхранам суетата, да си го набилдам егото и да си ја зацврстам климавата самодоверба. Исто како и мужите кои 40 страни на темава, а богами и на секоја втора тема на форумов, верглаат за мушката интелектуална супериорност.
А никако да пишат некој пост со кој, конечно ќе ја покажат на дело нивната брилијантност.

Најверојатно сметаат дека самиот факт што се родиле како мажи е сосема доволна причина да ги третираме као генијалци, па кога тоа нема да се случи, почнуваат да ја колнат женската еманципација и да тажат по старите добри времиња. Кутрите мали Ајнштајнчиња.

Епа не знам за другите девојки, ама мене не ми паѓа на памет да припаѓам во несвест и да му се клањам некому само поради неговиот пол. Почитта се заслужува, не се добива по автоматизам.

И за крај мислам дека требаа да го клонираме Тапетарот Петар и тоа во што повеќе примероци. :D
А овие балканските мачо мушкарчини можат и понатаму да дробат за нивната супериорност , и да се тешат дека они дремат сами како мисири затоа што жените сакале сељаци. Никако да разберат дека се сами баш затоа што жените (зборувам за паметни жени, не за Пинк певаљки) НЕ сакаат ропачишта.
Не сум читала многу, ама се изјаснија поише мажи на темава дека они лично се smart ass? Колку што знам не, така да, иако интересно пишуваш и за малку ќе те лајкнев, поентата не е на место.

Kajgana Shop

На врв Bottom