dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.399
- Поени од реакции
- 85.350
Незнам дали некој ме чита ама ако некој ми ги чита постовиве на темава ќе му текне дека играта ме зафркаваше.
Т.е. прво не можеше да се load-не а после 5 дена и конечно успешно load-ување на играта не можев да ја save-нам.
Е па пред некоја недела пак пробав да ја пуштам и се пушти успешно играта само што се пушти 1-2 месеца пред каде што ја имав сејвнато.
Претпоставував дека ако ја севјнам пак ќе ме зафркне.
Пошто ептен ме интересираше што Ќе направам како менаџер на Белгија на ЕП на брзинка (ако може да се каже брзинка) ја завршив сезоната со Сити не внимавајќи на резултатите. Пошто нели нема да можам да ја сејвнам играта.
Со Сити завршив 5то место што е 3ти пат во 3 сезони со некоја екипа да завршам на 5то место во ЕПЛ.
Нормално ме отпуштија после последното коло.
Во меѓу време во финале на ЛШ стигнале да играат Тотенхем и Реал.
Тренерот на Тотенхем- АВБ (кој што буквално ги има поминато сите екипи во кој што сум бил и јас) си дава отказ од Тотенхем пред финалето само за да ме наследи во Сити.
Јас за инат аплицирам во Тотенхем и ме примаат.
Нема врска сега тоа време е за ЕВРО.
Во група бев со Романија,Франција и Израел.
Ги победив Романија и Израел а изиграв нерешено со Франција и завршив прв во група.
Во 1/8 финале ми се падна Португалија. Примив гол во 5та мин и така изгубив .
Арно ама тука доаѓа финтата. Пробав да ја зачувам играта за секој случај да не се поправила.... и се зачува.
Од тогаш пак почнав да играм.
Тотенхем имаа супер тим. Кавани,Џагоев и Велбек беа купени.
Како менаџер на Беглија решив да донесам играчи од Белгиска репрезентација.
За 22.5 милиони го донесов братот на Еден-Торген Хазард.
За 5мил го донесов David Pollet (28 години).
Појма немам зошто ги донесов во моментот ама добри ми беа во Белгија така да.... .
Како слободни агенти ги донесов Даунинг и Гамст Педерсен и уште еден голман од Белгиска репрезентација .
Солидно ја почнав сезоната.
На полу-сезона бев топ 4. Ги имав победено сите екипи од големава 5ка (само нерешено имав со Јунајтед)
Го позајмив Давид Силва од Сити.Пробав да го купам и Тевез ама немав пари за плата негова така да ништо.
Околу февруари-март дојде нов газда во Тотенхем.
Одеднаш од нигде никаде прво место на табела. Тоа беше 2 кола по ред ама повредите ме уништија !
Џагоев,Хазард и Модриќ повредени и се враќаат 3 кола пред крај.
Инаку да ви кажам Хазард испадна топ трансфер. 10+ гола и 10 + асистенции. Втор најдобар асистент во премиер. Да не се повредеше прв ќе беше.
Полет од нигде никаде втор или трет стрелец во Тотенхем ми беше.
На крај последни 6-7-8 кола ненормален распоред.
Арсенал-Рандом екипа-Сити-рандом-челзи-рандом-ливерпул-последно коло рандом екипа.
Завршив 4то место.
Инаку заборавив да ви кажам дека не играв во Европа пошто тотенхем го изгубија ЛШ финалето од Реал минатата сезона а во ЕПЛ завршија 8ми.
Ви текнува дека кога освоив ЛШ со Сити ги исфрлив Челзи од ква. за ЛШ?
Е па оваа сезона кога гледам финале Челзи-Реал
И нормално за да ме заебат Челзи си тепаа. Да биде уште појако Челзи завршија 6ти на табела и одма го отпуштија Мик Мекарти ( ) И ЛШ освоија без тренер .
Сега другава сезона ќе видам што ќе правам.
Бејл сака да си иде.
Даунинг се пензионира ама и така не го користев многу.
Некоја идеа за трансфер вака на брзинка пред да почнам да играм? (далеку сум од почеток на сезона сега е уште Јуни )
И да крајот во ЕПЛ беше луд.
Јунајтед води 2 бода пред Сити.
Последно коло Јунајтед игра нерешено а Сити тепа.
Т.е. прво не можеше да се load-не а после 5 дена и конечно успешно load-ување на играта не можев да ја save-нам.
Е па пред некоја недела пак пробав да ја пуштам и се пушти успешно играта само што се пушти 1-2 месеца пред каде што ја имав сејвнато.
Претпоставував дека ако ја севјнам пак ќе ме зафркне.
Пошто ептен ме интересираше што Ќе направам како менаџер на Белгија на ЕП на брзинка (ако може да се каже брзинка) ја завршив сезоната со Сити не внимавајќи на резултатите. Пошто нели нема да можам да ја сејвнам играта.
Со Сити завршив 5то место што е 3ти пат во 3 сезони со некоја екипа да завршам на 5то место во ЕПЛ.
Нормално ме отпуштија после последното коло.
Во меѓу време во финале на ЛШ стигнале да играат Тотенхем и Реал.
Тренерот на Тотенхем- АВБ (кој што буквално ги има поминато сите екипи во кој што сум бил и јас) си дава отказ од Тотенхем пред финалето само за да ме наследи во Сити.
Јас за инат аплицирам во Тотенхем и ме примаат.
Нема врска сега тоа време е за ЕВРО.
Во група бев со Романија,Франција и Израел.
Ги победив Романија и Израел а изиграв нерешено со Франција и завршив прв во група.
Во 1/8 финале ми се падна Португалија. Примив гол во 5та мин и така изгубив .
Арно ама тука доаѓа финтата. Пробав да ја зачувам играта за секој случај да не се поправила.... и се зачува.
Од тогаш пак почнав да играм.
Тотенхем имаа супер тим. Кавани,Џагоев и Велбек беа купени.
Како менаџер на Беглија решив да донесам играчи од Белгиска репрезентација.
За 22.5 милиони го донесов братот на Еден-Торген Хазард.
За 5мил го донесов David Pollet (28 години).
Појма немам зошто ги донесов во моментот ама добри ми беа во Белгија така да.... .
Како слободни агенти ги донесов Даунинг и Гамст Педерсен и уште еден голман од Белгиска репрезентација .
Солидно ја почнав сезоната.
На полу-сезона бев топ 4. Ги имав победено сите екипи од големава 5ка (само нерешено имав со Јунајтед)
Го позајмив Давид Силва од Сити.Пробав да го купам и Тевез ама немав пари за плата негова така да ништо.
Околу февруари-март дојде нов газда во Тотенхем.
Одеднаш од нигде никаде прво место на табела. Тоа беше 2 кола по ред ама повредите ме уништија !
Џагоев,Хазард и Модриќ повредени и се враќаат 3 кола пред крај.
Инаку да ви кажам Хазард испадна топ трансфер. 10+ гола и 10 + асистенции. Втор најдобар асистент во премиер. Да не се повредеше прв ќе беше.
Полет од нигде никаде втор или трет стрелец во Тотенхем ми беше.
На крај последни 6-7-8 кола ненормален распоред.
Арсенал-Рандом екипа-Сити-рандом-челзи-рандом-ливерпул-последно коло рандом екипа.
Завршив 4то место.
Инаку заборавив да ви кажам дека не играв во Европа пошто тотенхем го изгубија ЛШ финалето од Реал минатата сезона а во ЕПЛ завршија 8ми.
Ви текнува дека кога освоив ЛШ со Сити ги исфрлив Челзи од ква. за ЛШ?
Е па оваа сезона кога гледам финале Челзи-Реал
И нормално за да ме заебат Челзи си тепаа. Да биде уште појако Челзи завршија 6ти на табела и одма го отпуштија Мик Мекарти ( ) И ЛШ освоија без тренер .
Сега другава сезона ќе видам што ќе правам.
Бејл сака да си иде.
Даунинг се пензионира ама и така не го користев многу.
Некоја идеа за трансфер вака на брзинка пред да почнам да играм? (далеку сум од почеток на сезона сега е уште Јуни )
И да крајот во ЕПЛ беше луд.
Јунајтед води 2 бода пред Сити.
Последно коло Јунајтед игра нерешено а Сити тепа.