Конечно да ми се посреќи и мене во премиер лигата .. на старт ми даде да играм со Блекбурн ги тепав во гости 0-4 после изгубив од ливерпул дома 1-2 а бев подобар од нив сепак одбранава ми заспа и ми дадоа втор гол од пенал (сомнителен) и ми се повреди првиот голман оспина а овој сакав да го продадам и му се намали моралот , после тоа со фулам на гостински ги декласирав 1-5 хет трик постигна Траоре , пак дома против Сити бев рамноправен во играта а ми дадоа 2 гола од 25м крив беше голманот за головите изгубив 0-2 , сега со Арсенал 3-3 и барем еднаш го доживеав она кога играч ке влезе ке дебитира за клубот и ке даде гол
Пак за головиве на Бендтнер и Џуру беше крива одбраната многу бавни се некако централниве дефанзивци ке мора на зима да се подобрам и лев бек да побарам нов не оди некако со асу-екото . Траоре повторно излезе херојот
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
во игра со глава му нема равен го местам блиску до голманот и овие што изведуваат корнер ги местам на 6yard box a овој само ја заковува топката во голот
Едит
И повторно пресврт во карлинг купот против блекбурн .. тргнав со втора постава само траоре ми беше од првата и од одбраната екото и хачисон... повторно херој траоре