3D во кино Милениум

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ако го даваат, секоја чест има рекорд да срушат по гледаност.
Не знам за тоа баш, јесда е популарен ама во никој случај јас лично не би го гледал во 3D.

Таков филм си има глума, дијалози и слично - а 3D-то е претежно за акција и brainless комични муабети како Avengers. Така да, не верувам дека ќе ги надмине Одмазнициве.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Не знам за тоа баш, јесда е популарен ама во никој случај јас лично не би го гледал во 3D.

Таков филм си има глума, дијалози и слично - а 3D-то е претежно за акција и brainless комични муабети како Avengers. Така да, не верувам дека ќе ги надмине Одмазнициве.
Они тешки нека го донесат, па рекорди после ќе мериме :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Иначе да биде на јасно, новиот Бетмен нема да биде во 3Д.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Одеднаш го снема Бетмен од страната на Милениум :unsure:
Се надевам дека ако не во Милениум барем во Рамстор ќе го даваат..:unsure:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Во саботата за 15 минути закаснив за проекцијата(Ice Age) во 22-30 и не ме пуштија да влезам во сала, од Тетово идам и тој педерот вели неможе! :mad:
Инаку бил некој овие денови во Милениум? Ме интересира дали е пријатна температурата.

Инаку тешко на скопјани, изгор е и во 1 часот после полноќ....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Во саботата за 15 минути закаснив за проекцијата(Ice Age) во 22-30 и не ме пуштија да влезам во сала, од Тетово идам и тој педерот вели неможе! :mad:
Инаку бил некој овие денови во Милениум? Ме интересира дали е пријатна температурата.

Инаку тешко на скопјани, изгор е и во 1 часот после полноќ....
Da fuq?
Ретардирана работа.
Како бе не те пуштил?И башка од тетово си доаѓал
o_O Јас на Star Wars закаснив 5-10 минути отприлика па ме пуштија.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Сега видов на Фејсбук страната на Милениум дека ќе го даваат Бетмен во Милениум. Премиерата во САД е во петок така да до крај на месецов ваљда ќе го даваат. Што порано тоа подобро

Инаку за вие што бевте на Спајдермен:Добар е филмот? Го делите мислењето со членот над мене? :)

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
The Dark Knight Rises нема да игра во кино Милениум, може да прочитате подетално на Фб страната. :confused:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Објаснувањето им е приказна за мали деца. Техничка неусогласеност бла бла... не им се инвестира во лиценца за премиера а не им одговара да го земат поевтино за 2 недели пошто до тогаш многумина ќе го гледаат на торенти.

Ова е мојата теорија, не мора да е баш вака, но сигурно не сум далеку од вистината :)

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Плус и дека повеќето се на одмор и се мислат за профитот...а да го даат за 15 дена како што кажа повеќето ќе го имаат глеано...
трагедија.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Бетмен нема да го даваат во Скопје?

Kajgana Shop

На врв Bottom