3D во кино Милениум

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Ако го даваат, секоја чест има рекорд да срушат по гледаност.

Не знам за тоа баш, јесда е популарен ама во никој случај јас лично не би го гледал во 3D.

Таков филм си има глума, дијалози и слично - а 3D-то е претежно за акција и brainless комични муабети како Avengers. Така да, не верувам дека ќе ги надмине Одмазнициве.

Не знам за тоа баш, јесда е популарен ама во никој случај јас лично не би го гледал во 3D.

Таков филм си има глума, дијалози и слично - а 3D-то е претежно за акција и brainless комични муабети како Avengers. Така да, не верувам дека ќе ги надмине Одмазнициве.

Они тешки нека го донесат, па рекорди после ќе мериме :)

Иначе да биде на јасно, новиот Бетмен нема да биде во 3Д.

Одеднаш го снема Бетмен од страната на Милениум :unsure:
Се надевам дека ако не во Милениум барем во Рамстор ќе го даваат..:unsure:

Во саботата за 15 минути закаснив за проекцијата(Ice Age) во 22-30 и не ме пуштија да влезам во сала, од Тетово идам и тој педерот вели неможе! :mad:
Инаку бил некој овие денови во Милениум? Ме интересира дали е пријатна температурата.

Инаку тешко на скопјани, изгор е и во 1 часот после полноќ....

Во саботата за 15 минути закаснив за проекцијата(Ice Age) во 22-30 и не ме пуштија да влезам во сала, од Тетово идам и тој педерот вели неможе! :mad:
Инаку бил некој овие денови во Милениум? Ме интересира дали е пријатна температурата.

Инаку тешко на скопјани, изгор е и во 1 часот после полноќ....
Da fuq?
Ретардирана работа.
Како бе не те пуштил?И башка од тетово си доаѓал
o_O Јас на Star Wars закаснив 5-10 минути отприлика па ме пуштија.

Сега видов на Фејсбук страната на Милениум дека ќе го даваат Бетмен во Милениум. Премиерата во САД е во петок така да до крај на месецов ваљда ќе го даваат. Што порано тоа подобро

Инаку за вие што бевте на Спајдермен:Добар е филмот? Го делите мислењето со членот над мене? :)

The Dark Knight Rises нема да игра во кино Милениум, може да прочитате подетално на Фб страната. :confused:

Објаснувањето им е приказна за мали деца. Техничка неусогласеност бла бла... не им се инвестира во лиценца за премиера а не им одговара да го земат поевтино за 2 недели пошто до тогаш многумина ќе го гледаат на торенти.

Ова е мојата теорија, не мора да е баш вака, но сигурно не сум далеку од вистината :)

Плус и дека повеќето се на одмор и се мислат за профитот...а да го даат за 15 дена како што кажа повеќето ќе го имаат глеано...
трагедија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom