Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.748
Опозициските членови на форумов секоја дискусија ја користат за политизација
Бог да се чува и брани

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Опозициските членови на форумов секоја дискусија ја користат за политизација
Да бе, ова е конспирација тајно да не побугарчат, знаеш дека и на обичните војници им се слични униформите? Знаеш дека после презентацијата на униформите на гардата лани на 8ми септември, се осознале како Бугари најмалку 20.000 Македонци? Знаеш дека ова е завршната фаза од бугаризацијата по што самиот народ ќе побара да се припоиме со братска Блгарија? Уште фали да се доврши Скопје 2014 којшто е микс од јадрата на сите бугарски градови.не бе не се слични на бугарските - овде форумџиите или се политички настроени или се бели во очите...
Униформите се оргинал каква што носел гоце делчев додека студирал воена акадимја во софија
![]()
Гардиската шубара е повеќе бугарска отколку македонска
![]()
Комитските униформи беа романтични, а новите се повојнички и бегаат од македонската народна традиција
http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=D09226F531B9304FBB37075B0D0EEE64
Американската гарда
![]()
Хрватска гарда
![]()
Српска Гарда
![]()
сарказам?
![]()
Нека ми простат сите припадници на Армијата, посебно гардистите, ама вака изгледаат како да се играорци од некое културно-уметничко друштво.
![]()
Нека ми простат сите припадници на Армијата, посебно гардистите, ама вака изгледаат како да се играорци од некое културно-уметничко друштво.
и јас сакав да побарам слики и да ги коментирам другите гарди, ама ми беше страв дека ќе ме пратат по пари во сорос...![]()
не ми личи бе брат, јас се надевав...Тебе ако ти личи на сарказам, мене не.
http://en.wikipedia.org/wiki/Honor_guardи јас сакав да побарам слики и да ги коментирам другите гарди, ама ми беше страв дека ќе ме пратат по пари во сорос...