Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2012
Мислења
1.199
Поени од реакции
758
Поздрав миланези во незгодно време се зачленив .....
Скептик сум во ова ситуациа што ако му текне на Галиани и да рече дека добро сме покриени и во позициата на Тиаго и на Ибра ......

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Скептик сум во ова ситуациа што ако му текне на Галиани и да рече дека добро сме покриени и во позициата на Тиаго и на Ибра ......
Епа добредојде бато!

И да ме памтиш ко гостопримливо дете отсега :icon_lol:

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Според Скај Спорт денес имало средба помеѓу Браида и агентот на СИМОН ПОУЛСЕН .Дечкото игра лев бек, 27 год. репрезентативец на Данска и шо е најважно слободен играч е.:icon_lol: (АМА НЕ ДОШЛО ДО ЗДЕЛКА(y))

Добредојде :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Глеам пред некоја страна праевте филмче со Џеко и Коларов заедно.

Нема да ви успее момци,тие зафаќаат 2 нон-еу места а ние иаме само едно останато.

Поз4и4и.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
:love: за портретот.

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.199
Поени од реакции
758
Некој новости од твитер

Галиани е во ресторанто Gianio (или како се вика ) во Милано со агентот на Дамиао продолжил преговорите, исто така беа и Прециози Риаола Прате(Фиорентина ) и тој на Каљари
Но веста што ме нервира е дека биљ и агентот на Матри само него не те мољам Галиани

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Глеам пред некоја страна праевте филмче со Џеко и Коларов заедно.

Нема да ви успее момци,тие зафаќаат 2 нон-еу места а ние иаме само едно останато.

Поз4и4и.
Го продаваат оној голманот од Бразил кој непотребно зафаќа место, а ќе земат друг со еу пасош некој си Рафаел од Сантос. :)

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.051
Поени од реакции
6.992
Можеби е подобар, ама секоја сезона лев бек не ке бараме.. Коларов е помлад. Не сакам да дојт Кака, ама аку дојт, зошто да не мојт да ја повторит сезоната од 2007? Пирло не го напрај то нешто и не му донесе титула на Јуве сезонава?
Исто и за Пато не се знајт, засега е добар, имал повреда ама не била заради мускулот, него ради остар старт на него.
Ко ќе видиш не требит ништо повеќе од малце да ти се поклопет коцките, ко на Јуве и Челзи изминатава сезона.
Касано почвит да ме нервират, не вервел во проектот на Милан, вервит во проектот на Сампдорија? Да му ебам копилето расипано, се повреди кога ни беше најпотребен, и играчите и навивачите и целот клуб и раководство му даваја подршка, а тој сеа се глупират, нек се ебит в газ и тој, по пакет со Робињо нека заминвет во Малага за 25-30 милјони.
Пирло игра многу подруга игра од Кака, не му се базира играта на брзина или силина за разлика од Кака што оние дриблинзи и форови што си ги дава пред себе му беа нај јако оружје.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Точно но ако споредиш како Пирло играше во неговите најдобри денови, како играше пред да си ојт од кај нас, и како играше сезонава во Јуве, ќе забележиме дека сезонава во Јуве играше како во неговите најдобри денови во дресот на Милан.. Можит имат вистина и во тоа што го кажвиш ти, но вие веќе го погребавте Кака, чекајте рано е ако има 30 човекот, со напорна работа мојт да си ја вратит формата можда не како порано, ама и не мора до толку, нека го игра 70% од тоа. Мотив плус ќе му е мислам ако повторно заигра во наш дрес.
Ништо чудно да го соберет, Мурињо гледа да го мафни од тимот шо побрзо, овој сака во Милан, може ќе се договорат нашиве на позајмица со можност за откуп што би била нај паметна ствар за Кака, ако вреди ќе се задржи ако не назат кај Мурињо..

И да не се разбериме погрешно, не сакам да се вратит Кака ич, подобро на некој млад и неискусен одколку овој, ама пак од друга страна подобро Кака одколку некој 27 годишен ни виден ни чуен од некој просечен тим.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Знаеш кој е овој?

Првиот голман на Бразил и на Сантос,ние земавме сосема друг и на него потрошивме едно нон-еу место. Назад поеќе нема.

Се работи за сосема два различни играчи и да се потрошат двете нон-еу места за двајца млади голмани од Бразил нема логика.

Тој шо го земавме е Габриел.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Знаеш кој е овој?

Првиот голман на Бразил и на Сантос,ние земавме сосема друг и на него потрошивме едно нон-еу место. Назад поеќе нема.

Се работи за сосема два различни играчи и да се потрошат двете нон-еу места за двајца млади голмани од Бразил нема логика.

Тој шо го земавме е Габриел.
Знам дека се работи за два различни голмани, но ако може со продажба на Габриел да се ослободи нон-еу место зошто да не го продадат. Ако не успее тоа изгледа ќе го купиле на зимо за 6 мил. Така пишуваше јас не си измислувам сам, можеби е шпекулации како и секоја друга вест околу тренасферите.
Пример сега ако сакаат неможат да ги земат Дамиао+Џеко
двајцата се нон-еу.
According to Tuttosport writes today, the price of Leandro Damiao would be 20 million euros, as hinted by the agent Vinicius Prates yesterday that saw the Rossoneri leadership. A poll, the Rossoneri, for a player who earns about 2 million. In the next hours to Milan we will also be the agent of Edin Dzeko, rated by 25 million and up.
--- надополнето: 19 јули 2012 во 11:21 ---

Каква иронична насмевка :icon_mrgr:
Оваа ептен :icon_mrgr:
Zlatan-ibrahimovic-PSG.jpg
08-38-00-320-148543139.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom