- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.581
- Поени од реакции
- 6.299
Мхм добро брат, баш ќе ја пробам како функционира.2 месеци, особено е погодна за пробивање платоа и зголемување на сила.
Мхм добро брат, баш ќе ја пробам како функционира.2 месеци, особено е погодна за пробивање платоа и зголемување на сила.
Дома вежбаше или во теретана?Moja моментална состојба: 175/71, опаднав 3 кила од коа не вежбам последниве 2-3 месеца.
Што им фали ?Wtf е со твоите нозе ?!
добро телце..
Ништо,само чудно изгледаатШто им фали ?
ништо не ти фали може листови нз ама недај боже да ми удриш некој удар со ногаШто им фали ?
Вежбај го и другиот дел на квадрицепсот за да имаш симетрија затоа е чуден.Што им фали ?
Не ми се слаба страна листовите супер се, само неможеш да ги видиш во оваа поза за да оцениш.ништо не ти фали може листови нз ама недај боже да ми удриш некој удар со нога
Нозеве се сликани после месец ипол пауза ни линии ни симетрија ке видишВежбај го и другиот дел на квадрицепсот за да имаш симетрија затоа е чуден.
Ако мислиш на суплементи што се продаваат по продавнициве не фрлам пари на тоаНишто,само чудно изгледаат
од што ти се состои суплементацијата ?
Колку време вежбаш? Се познава напредок во грбот ама рацете ти се доста слаби. Претпоставувам дека си околу 180цм висок бидејќи имаш долги раце потешко ќе ти бидеш да направиш маса на нив иако не е невозможно. Фокусирај се на качување тежина зошто важи правилото секои 5кг тежина плус добиваш околу 2цм во обем на раце.
Очекувам критики
Такви нозе гураат многу на чучањWtf е со твоите нозе ?!
.
Не се многу слаби таман ми се иначе вежбам од кога сум роден и не се напнувам многу вежбам по лесен режим на вежби теретана никако не користам, протеини стереоиди никако.Колку време вежбаш? Се познава напредок во грбот ама рацете ти се доста слаби. Претпоставувам дека си околу 180цм висок бидејќи имаш долги раце потешко ќе ти бидеш да направиш маса на нив иако не е невозможно. Фокусирај се на качување тежина зошто важи правилото секои 5кг тежина плус добиваш околу 2цм во обем на раце.