Така кажуваат фановите, не ние .асл - да немој вака друг пат
да се работи нешто ... шпекулации на секое ќоше ... што да се правиТака кажуваат фановите, не ние .
Уште овој ми фали, му помина нему времето.Ronaldinho still dreams of Premier League chance - would you want him at Liverpool alongside Gerrard?
ова го имаше објавено Stivie G на фејсбук
Не лажи, немам такво нешто објавено.Ronaldinho still dreams of Premier League chance - would you want him at Liverpool alongside Gerrard?
Таман работа ако чекаме Демпси да ни биде клучна алка во тимот за да се вратиме во ЛШ.Слушам сте го земале (на раб на зимање) сте биле со Демпси.
Јест да највише играчи имате во средниот ред ама и те како Демпси е добар играч и дефинитивно ќе ви биде клучен (ако дојде) играч следната сезона во борба за ЛШ и верувам дека може да ве врати во ЛШ.
А кој воопшто ги чита тие дебили?А ја видовте изјавата на Суарез дека политиката во фудбалот во Англија ја контполираат Јунајтед? Туку овде кај нас никој не го објавил а во фан клуб Гејчестер веднаш го ставиле и замислете што:веднаш бараат казна за Суарез за тоа шо го кажал.
Јас ги читам често. Нели искомплесирани сме од нив па треба да знаеме шо се случува и кај нив .А кој воопшто ги чита тие дебили?
Во право е Суарез.
Ја никад тема не сум им отворил ... не мислам да се попедерчувам ...Јас ги читам често. Нели искомплесирани сме од нив па треба да знаеме шо се случува и кај нив .
Абе шо ги ебашЈас ги читам често. Нели искомплесирани сме од нив па треба да знаеме шо се случува и кај нив .
Да, да, лично он Сакаш да кажеш тие што го водат тој фан пејџRonaldinho still dreams of Premier League chance - would you want him at Liverpool alongside Gerrard?