F
FARANG
Гостин
Jas ne rekov deka se oni nesrekni. Ako gi ispolnuva toa neka prodolzat. Mene kako maz toa ne mi e atrkativno. Znaci jas sakam zena so koja ke si odgovarame kako jing-jang. Ne mi treba nekoja vakva. Zatoa i rekov ova e od MASKA GLEDNA TOCKA.Искрено вие од каде знаете дека се несреќни немаат свој личен живот? Не ми е јасно од каде ви е правото вие да кажувате кој и како си го замислува животот? Пишува некаде дека мора да има фамилија да биде среќна женава? Не, најискрено зарем не мислите дека вашиот филм го пласирате секаде и мора остатокот да се движи по тие рамки?
Ти жали ги до утре сабајле, тоа е твое гледиште на работите. Но не го пласирај како апсолутна вистина, бидејќи немаш поим дали се среќни или несреќни. И дали тоа што тебе те исполнува и нив ги исполнува.
Ги игнорирале ама изгледа вас стварно не ви се јасни некои работи како во минатиот живот да бевте жена и се ви е јасно. Од страна можеш што сакаш да кажеш или напишеш, кутра она милиони зема годишно и несреќна е нема кој да ја ебе. Смешно е. Со ноктот да мрдне ќе најде двајца, само со ноктот, не мора да прави ништо друго. Ако сака! Делот кој не го разбирате.
Za toa deka nema koj da ja ebe ili deka moze so nokt da mrdne za da najde moze e taka ama i jas i ti znaeme deka vakvite ne mrdaat a i koga mrdaat kako mrdaat. Zatoa pak ke ti kazam ona moze kolku saka da e "pametna" ili "uspesna" ama za mene ne e. Kapiras? Temata bese dali mazite preferiraat glupi zeni...
Vas ocigledno nisto ne vi e jasno zatoa i go kazav ona poslednoto.. Ke ti stane eden den