Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Вчера зборев со еден судија кој ми е роднина (од дамна се немав видено со него),иначе суди во прва и втора македонска лига али нејќам да го именувам,ми кажа дека Илчо Ѓоргиевски 99,9 посто ке биде избран за претседател на ФФМ .
Исто ми кажа и некои информации околку тимовите кои ке играат во следнава сезона,интерсено ми падна што ми кажа дека Шкендија ке се бори за опстанок,малце ми падна чудно али он знае повеќе од мене така да ке видиме на крај :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Комити како е заинтересираноста за Белорусија? Ќе иде некој од тука?

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Бојовиќ повреден е ? Или само така шлапнал Илчо?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Повреден е бе, против Зета мислам беше добил незгоден удар. Затоа и не играше со Работнички и нема да игра со Бате таму. :)
Иначе ништо од пренос излеа а ? :(

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Некој што прати МК фудбал од 2000та па наваму и у сеќавање му се резултатите,нека ме контактира по пп иам некое прашање за тоа.

Фала однапред :)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Повреден е бе, против Зета мислам беше добил незгоден удар. Затоа и не играше со Работнички и нема да игра со Бате таму. :)
Иначе ништо од пренос излеа а ? :(
Јас го прашав Драган Николовски новинарот од МТВ, му пишав на Фб и ми одговори дека сеуште ги договараат финансиските работи со белорусите, ако им одговарало ќе пренесувале, ама уште не се знае.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Преоптимистички е да се очекува дека ќе се напуни, па макар и да победиме у Белорусија. Ја со пуна Јужна и 1200-300 Комити би бил презадоволен. :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Во петок ќе биде извлекувањето на 3-то коло од квалификациите за ЛШ што значи уште во петок ќе знаеме Вардар со кој тим ќе игра во 3-то коло :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Во петок ќе биде извлекувањето на 3-то коло од квалификациите за ЛШ што значи уште во петок ќе знаеме Вардар со кој тим ќе игра во 3-то коло :)
Значи ако поминеме ние ќе сме носители така ?
Е сеа знае ли некој у таков случај кои ни се можни противници ?
Знам дека е рано за такви математики али многу ме интересира :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Значи ако поминеме ние ќе сме носители така ?
Е сеа знае ли некој у таков случај кои ни се можни противници ?
Знам дека е рано за такви математики али многу ме интересира :)
Na 20ti juli ke znaeme​

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
3-rd round.png Vardar kje bide megju nositeli....teski protivnici kje moze da bidat samo ekipite koi ne bile sampioni Feyenord,Motherwell, Vaslui i Bruge;)

Kajgana Shop

На врв Bottom