За жал дел од овие таленти ке бидат вклучени во трансферот на играчи како Мудингаи.Мбае следната утакмица нека го пробаат и како голман.
Ливаја е ѕвер, како тргна сам против одбраната на Копер.
Уште за линкување е
“Дојдов во јувентус да играм за тим кој е на високо ниво,јуве има 30 титули а не 28.За случајот КАЛЧОПОЛИ го делам истото мислење со Ањели(го обвинува Факети).Доколку постигнам голпротив Интер ќе славам.“
Од Спасов не знам кај му е делот за Факети и славењето на гол(шо па да не слави Лусио за гол, да не е легенда на Интер?)
Гнида од човек,верувам дека “топло’’ ќе биде пречекан на Меаца со исвиркувања и пароли на негова сметка,ќе се покае,Curva Nord на никого не останува должна
мене најглупи и најсмешни ми се овие споредби..со овие мајтапи и самите се правиме ретардирани кога и да имаат 28 титули пак имаат 10 повеќе од нас и наместо да се расправаат Морати и Бранка за колку титули Јувентус има треба да се фатат за работа и да го направат тимот конкурентен а не да се замраат со глупи изјави..мене ме боли колку титули има Јувентус кога сето тоа е минато а сега во нашиот тим да играат Мудингаи и Паласио..каков лош менаџмент има клубот не ми се верува еј..како Спасов и Волта да му се финансиски и генерален директор..па 90% од годишните приходи одат за плати на сите играчи,скаути,тренери итн...а со трошење на скоро 30 и кусуро милиони досега а не добивме никаков квалитет напротив стануваме уште послаби и понеквалитетен тим поради дел на продажбата на старишаните...рабзбирам помладување на тимот ова она ама треба да земат замени а не Мудингаи и Паласио двата над 30 години
а поли толку добро ли играше кај вас минатата сезона?Ц ц цц ц, да му ебам цело женско племе, од Морати, до Бранка и и цела компанија. Овие бе нормални се или не се нормални, алоооооо...5 милиони, еј ПЕТ МИЛИОНИ не можат да издвојат за дете како ПОЛИ, а можат за МУДИНфакингГАИ.
Сведоци че бидиме на Пирло2...аххх готово, не се уклучувам на интернет појче...
--- надополнето: 16 јули 2012 во 13:19 ---
Ц ц цц ц, да му ебам цело женско племе, од Морати, до Бранка и и цела компанија. Овие бе нормални се или не се нормални, алоооооо...5 милиони, еј ПЕТ МИЛИОНИ не можат да издвојат за дете како ПОЛИ, а можат за МУДИНфакингГАИ.
Сведоци че бидиме на Пирло2...аххх готово, не се уклучувам на интернет појче...