Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.671
Поени од реакции
7.314
Мбае следната утакмица нека го пробаат и како голман.
Ливаја е ѕвер, како тргна сам против одбраната на Копер. :cuc:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Дечки ако има видео со головите, ставете :)

=============================

Ок е, ги видов :D

Еве го видеото

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Мбае следната утакмица нека го пробаат и како голман.
Ливаја е ѕвер, како тргна сам против одбраната на Копер. :cuc:
За жал дел од овие таленти ке бидат вклучени во трансферот на играчи како Мудингаи.
За нив нема место во Интер, приоритет имаа Кордоба, Станкович, Камбијасо, Форлан...

Да се надеваме дека со Страмачиони младите ке добијат повеќе шанса.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
“Дојдов во јувентус да играм за тим кој е на високо ниво,јуве има 30 титули а не 28.За случајот
КАЛЧОПОЛИ го делам истото мислење со Ањели(го обвинува Факети).Доколку постигнам гол
против Интер ќе славам.“

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.585
“Дојдов во јувентус да играм за тим кој е на високо ниво,јуве има 30 титули а не 28.За случајот
КАЛЧОПОЛИ го делам истото мислење со Ањели(го обвинува Факети).Доколку постигнам гол
против Интер ќе славам.“
Спасов пак ме претрка да с'ибеш векот:
Лусио: Јувентус има 30 скудета!

Линкувајте.
Од Спасов не знам кај му е делот за Факети и славењето на гол(шо па да не слави Лусио за гол, да не е легенда на Интер?)

Друго, што сакате да изјави, сите се платеници денеска, па и Занети изјави дека ако сакаат 3 значки, нека ги стават... Што очекувате од играч што отишол во Јуве да каже, дека имаат 28? Како да му кажеш на мало дете дека Дедо Мраз не постои...

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Кристијан Киву за Кориере дело Спорт одговори на изјавата
на Луцифер “Го делам истото мислење со Претседателот“
кога беше испрашан за титулите на јувентус.

Романецот му одговори на Бразилецот: “Да, во право е лусио,Претседателот...Но кој Претседател?“

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
мене најглупи и најсмешни ми се овие споредби..со овие мајтапи и самите се правиме ретардирани кога и да имаат 28 титули пак имаат 10 повеќе од нас и наместо да се расправаат Морати и Бранка за колку титули Јувентус има треба да се фатат за работа и да го направат тимот конкурентен а не да се замраат со глупи изјави..мене ме боли колку титули има Јувентус кога сето тоа е минато а сега во нашиот тим да играат Мудингаи и Паласио:facepalm:..каков лош менаџмент има клубот не ми се верува еј..како Спасов и Волта да му се финансиски и генерален директор..па 90% од годишните приходи одат за плати на сите играчи,скаути,тренери итн...а со трошење на скоро 30 и кусуро милиони досега а не добивме никаков квалитет напротив стануваме уште послаби и понеквалитетен тим поради дел на продажбата на старишаните...рабзбирам помладување на тимот ова она ама треба да земат замени а не Мудингаи и Паласио двата над 30 години:cautious:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Ц ц цц ц, да му ебам цело женско племе, од Морати, до Бранка и и цела компанија.:mad: Овие бе нормални се или не се нормални, алоооооо...5 милиони, еј ПЕТ МИЛИОНИ не можат да издвојат за дете како ПОЛИ, а можат за МУДИНфакингГАИ.
Сведоци че бидиме на Пирло2...аххх готово, не се уклучувам на интернет појче...
--- надополнето: 16 јули 2012 во 13:19 ---
Ц ц цц ц, да му ебам цело женско племе, од Морати, до Бранка и и цела компанија.:mad: Овие бе нормални се или не се нормални, алоооооо...5 милиони, еј ПЕТ МИЛИОНИ не можат да издвојат за дете како ПОЛИ, а можат за МУДИНфакингГАИ.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
--- надополнето: 16 јули 2012 во 13:19 ---
а поли толку добро ли играше кај вас минатата сезона?

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
more ovie od PSG gi soberaa site italjanski fudbaleri.sega i verati ce go zemale. aj da gi ebam neka odat da terat od drugi mesta igraci ccc

Kajgana Shop

На врв Bottom