Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
M

Mario Gómez

Гостин
se otkazuvam od ovie definitivno, abe zemavme 50m evra samo od LS... sakas nekoj igrac? pa platija klauzulata da im ebam gjupcite...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
se otkazuvam od ovie definitivno, abe zemavme 50m evra samo od LS... sakas nekoj igrac? pa platija klauzulata da im ebam gjupcite...
Ти некако се губиш во муабетот, без љутиш ама веќе не знаеш што зборуваш. o_O Искрено да ти кажам се загрижувам :unsure:

Прво се нервираше за Манџукич што потпишал со нас, после велиш Манџукич е супер напаѓач, за Мартинез кажуваше дека не го ни знаеш, а овие денови веќе се нервираш бидејќи Баерн не сака да плати 40 милиони за Мартинез.

Инаку и мене ми скурчи да чекам за Мартинез така да задоволен ќе бидам било кој да дојде кај нас од кандидатите од Bild што се покрај Мартинез, мислам на Мело, Маркизио, М'вила или Сахин.

M

Mario Gómez

Гостин
Ти некако се губиш во муабетот, без љутиш ама веќе не знаеш што зборуваш. o_O Искрено да ти кажам се загрижувам :unsure:

Прво се нервираше за Манџукич што потпишал со нас, после велиш Манџукич е супер напаѓач, за Мартинез кажуваше дека не го ни знаеш, а овие денови веќе се нервираш бидејќи Баерн не сака да плати 40 милиони за Мартинез.

Инаку и мене ми скурчи да чекам за Мартинез така да задоволен ќе бидам било кој да дојде кај нас од кандидатите од Bild што се покрај Мартинез, мислам на Мело, Маркизио, М'вила или Сахин.
taman si e mandzukic, nego se iznervirav oti ciljaat visoko dzeko meko vamu tamu i na kraj zemaat za 5-10 milioni igraci, i tuka ke e istoto... se nerviram oti ne gi davaat parite za igrac za koj smetaat deka mnogu ke go zasili timot, i zamisli na kraj da dojde felipe melo...

m'vila i sahin i jas bi sakal da dojdat, markizio i melo ne...

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Brat i ja se nerviram ama toa e , ke treba so Albanci i hrvati da se zadovolime :( :( za vo Bayern treba da gledame da zimame igraci kako Falcao ili Van Persie ako sakame da dobieme i na publicitet i da imame golemi sansi za vo LS ovaa godina ama kako sto gleam eden Dortmund pocna da pravi podobri transferi od nas .... WTF IS THE PROBLEM !!!!!!!!!!!!!!! Ima znaci 10 igraci minimum od svetska klasa koj bi ni go zajaknale prviot tim a oni si igraat kur tasak ko da sme Barca ili Real .
--- надополнето: 15 јули 2012 во 11:15 ---
Eve Thiago Silva si otide za 30 miliona , a nasive go zimaat Dante .... epa ne biva vaka bre lugje !

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Засилине нас ;)

Не знам ија искрено што планираат ама 14м за Мело ова ако се деси и не знам што да кажам повеќе. Проблемот е што најавуваат на секоје бомби но на крај ништо. Не знам каде е проблемот но се почесто Баерн и не добива играчи кој ги посакува. Ете за Мартинез уште се надеваат ама не знам, дане го лапне некој друг тим.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па платете ги парите да им ебам мороните и завршете ја приказната више....Толку е едноставно...

Таа свињата дебела само се фали дека се полни со пари дека ќе биле најбогати во универзумот а неможат 30-40 милиони да опнат за еден играч...

Епа нема квалитет со 10 милиони и ретардиран фудбалер како Фелипе Мело,невиден феил,незнаеш како ќе се испонаша на терен.....

100 пати више кажаа дека го сакаат Мартинез,идете таму платете и чао....Ај да кочеа Билбао разбирам,али цената е јасна,дечкото може да си оди за тие пари,и тоа е тоа...Ако се мангупи нека идат да испреговараат со бонуси ова она и готово...ПСЖ Тиаго Силва ќе го собере од Милан и тоа за 40тина милиони,ние глумиме поштени нешто...

Штом дечкото и ко централен може да игра за тие пари 2 работи решаваш...
--- надополнето: 15 јули 2012 во 21:29 ---
И НАЈБИТНОТО.....Што се плеткаат со играчи за кои знаат колку клубот нивен бара,а немаат намера да ја платат сумата.....Ако не си способен и не сакаш да платиш скапо за некого за кого знаеш колку пари се бараат,што само се мотаат...

Искрено тоа највише ми дава надеж....можда имаат некои преговори со Билбао,па се чека на нешто али незнам....ако не успеат,стварно више станува СРАМНО...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Според Кикер нема замена за Мартинез или он или никој

типично Баерн мачкаат очи нема да успеат да го земат и ќе искачаат после со изјави пробавме неуспеавме

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Според Кикер нема замена за Мартинез или он или никој

типично Баерн мачкаат очи нема да успеат да го земат и ќе искачаат после со изјави пробавме неуспеавме
Epten germanski ke nastapat znaci :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ако нема алтернатива ја плаќаш цената и си свиркаш.....

како може да се вакви аматери....ај да не зборам пред време,да видиме што ќе испадне...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Баерн има пари не викам не, ама мислам дека сепак треба малце поќе да се ценкаат. За Густаво 18м, за Манџо 14м итн. а можеле и тука 1-3м да скратат па на крај би останале поќе пари за клучните транфери. Истото и со платите.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Баерн има пари не викам не, ама мислам дека сепак треба малце поќе да се ценкаат. За Густаво 18м, за Манџо 14м итн. а можеле и тука 1-3м да скратат па на крај би останале поќе пари за клучните транфери. Истото и со платите.
Па сооглед дека се утепаа од ценкање не само оваа година него и многу години уназад(освен за Гомез тракторчето што пукнаа 35 милиони),редно е да платат како што треба а не да глумат хуманитарна организација...

Цените и за Густаво и за Манџуќич се реални....

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Па сооглед дека се утепаа од ценкање не само оваа година него и многу години уназад(освен за Гомез тракторчето што пукнаа 35 милиони),редно е да платат како што треба а не да глумат хуманитарна организација...

Цените и за Густаво и за Манџуќич се реални....
Манџо до некаде да Густаво не. Дилот се направи помеѓу пријателите Ули и Хопп плус зимски бонус. Муабетот ми беше дека средните играчи Баерн ги плаќа солидно а за врвните играчни не сака да даде пара а сите знаеме дека баш тие играчи ја прават разликата. Еден Пранјо, Тимо или Брафхајд помалце и ете ти пара плус за играч како Мартинез.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Манџо до некаде да Густаво не. Дилот се направи помеѓу пријателите Ули и Хопп плус зимски бонус. Муабетот ми беше дека средните играчи Баерн ги плаќа солидно а за врвните играчни не сака да даде пара а сите знаеме дека баш тие играчи ја прават разликата. Еден Пранјо, Тимо или Брафхајд помалце и ете ти пара плус за играч како Мартинез.
Куртони....Се ценкаат за главниот трансфер летово,а пукаат пари за све и свашта....Брено од 14 милиони у затвор им завшри,ама немаше проблем за него тогаш..

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Незнам толку глумат убедени се во Мартинез ко најдобар ДМ у свет да е епа ако толку се убедени ебате нека дадат 40 милиони и крај а не тука финти удираат.

Kajgana Shop

На врв Bottom