M
Mario Gómez
Гостин
se otkazuvam od ovie definitivno, abe zemavme 50m evra samo od LS... sakas nekoj igrac? pa platija klauzulata da im ebam gjupcite...
Ти некако се губиш во муабетот, без љутиш ама веќе не знаеш што зборуваш.se otkazuvam od ovie definitivno, abe zemavme 50m evra samo od LS... sakas nekoj igrac? pa platija klauzulata da im ebam gjupcite...
taman si e mandzukic, nego se iznervirav oti ciljaat visoko dzeko meko vamu tamu i na kraj zemaat za 5-10 milioni igraci, i tuka ke e istoto... se nerviram oti ne gi davaat parite za igrac za koj smetaat deka mnogu ke go zasili timot, i zamisli na kraj da dojde felipe melo...Ти некако се губиш во муабетот, без љутиш ама веќе не знаеш што зборуваш.Искрено да ти кажам се загрижувам
Прво се нервираше за Манџукич што потпишал со нас, после велиш Манџукич е супер напаѓач, за Мартинез кажуваше дека не го ни знаеш, а овие денови веќе се нервираш бидејќи Баерн не сака да плати 40 милиони за Мартинез.
Инаку и мене ми скурчи да чекам за Мартинез така да задоволен ќе бидам било кој да дојде кај нас од кандидатите од Bild што се покрај Мартинез, мислам на Мело, Маркизио, М'вила или Сахин.
Brat i ja se nerviram ama toa e , ke treba so Albanci i hrvati da se zadovolimese otkazuvam od ovie definitivno, abe zemavme 50m evra samo od LS... sakas nekoj igrac? pa platija klauzulata da im ebam gjupcite...
Засилине насse otkazuvam od ovie definitivno, abe zemavme 50m evra samo od LS... sakas nekoj igrac? pa platija klauzulata da im ebam gjupcite...
Epten germanski ke nastapat znaciСпоред Кикер нема замена за Мартинез или он или никој
![]()
типично Баерн мачкаат очи нема да успеат да го земат и ќе искачаат после со изјави пробавме неуспеавме
Па сооглед дека се утепаа од ценкање не само оваа година него и многу години уназад(освен за Гомез тракторчето што пукнаа 35 милиони),редно е да платат како што треба а не да глумат хуманитарна организација...Баерн има пари не викам не, ама мислам дека сепак треба малце поќе да се ценкаат. За Густаво 18м, за Манџо 14м итн. а можеле и тука 1-3м да скратат па на крај би останале поќе пари за клучните транфери. Истото и со платите.
Манџо до некаде да Густаво не. Дилот се направи помеѓу пријателите Ули и Хопп плус зимски бонус. Муабетот ми беше дека средните играчи Баерн ги плаќа солидно а за врвните играчни не сака да даде пара а сите знаеме дека баш тие играчи ја прават разликата. Еден Пранјо, Тимо или Брафхајд помалце и ете ти пара плус за играч како Мартинез.Па сооглед дека се утепаа од ценкање не само оваа година него и многу години уназад(освен за Гомез тракторчето што пукнаа 35 милиони),редно е да платат како што треба а не да глумат хуманитарна организација...
Цените и за Густаво и за Манџуќич се реални....
Куртони....Се ценкаат за главниот трансфер летово,а пукаат пари за све и свашта....Брено од 14 милиони у затвор им завшри,ама немаше проблем за него тогаш..Манџо до некаде да Густаво не. Дилот се направи помеѓу пријателите Ули и Хопп плус зимски бонус. Муабетот ми беше дека средните играчи Баерн ги плаќа солидно а за врвните играчни не сака да даде пара а сите знаеме дека баш тие играчи ја прават разликата. Еден Пранјо, Тимо или Брафхајд помалце и ете ти пара плус за играч како Мартинез.