Французинка силувана во Скопје

Член од
2 јуни 2012
Мислења
119
Поени од реакции
19
Гледам немаше отворено тема за овој случај па згрозен од настанот решив да ја отворам.
22 годишна туристка од Франција силувана од три лица.Што мислите за овој настан.Јас буквално су згрозен.Толку никој да не види и примети што се случува.Срамота....

Линк подолу...

http://www.makfax.com.mk/#200144/287561/francuzinka_siluvana_vo_skopje

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Е што да мислам за силување? Нешто најдолно што постои. Ме изненади што се случило кај нас со туристи не памтам да сум слушнал вакво нешто. Како и да е да се пронајдат и да се казнат најстрого.

Член од
2 јуни 2012
Мислења
119
Поени од реакции
19
Навистина срамно е ова!За некои тројца манијаци сега може да имаме и тешки последици како држава.И не ми е јасно како било можно да не се води одговорност кој се влегува во дискотеките кај нас.Знам дека на девојката и е уште потешко и наполно ја разбирам и оправдувам.Сепак сметам дека нашите крајно партиризирани медиуми не треба ваквите стории да ги кријат или евентулано подоцна заталкаат и воопшто да не се спомене.Ова е случај според мене од највисок кривичен степен и сметам дека треба да добие пошироко медиумско влијание.(n)

Mjolnir

Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Навистина срамно е ова!За некои тројца манијаци сега може да имаме и тешки последици како држава.И не ми е јасно како било можно да не се води одговорност кој се влегува во дискотеките кај нас.Знам дека на девојката и е уште потешко и наполно ја разбирам и оправдувам.Сепак сметам дека нашите крајно партиризирани медиуми не треба ваквите стории да ги кријат или евентулано подоцна заталкаат и воопшто да не се спомене.Ова е случај според мене од највисок кривичен степен и сметам дека треба да добие пошироко медиумско влијание.(n)
Да не претеруваме, силувања се случуваат секојдневно низ цел свет. А настанот е покриен од сите медиуми. Не знам што би била поентата ако го држиме како топ вест? Единствено ако се работи за некоја организирана група (не дај боже) па тогаш да има поголем публицитет. Вака е доволно само брзо да се пронајдат гнасите и најстрого да се казнат.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Кој ја ебе државата.

Црнци да ги ебат овие.
Не е тоа тоа..повеќе ке се издигне работава поради тоа што она е французинка а овие манијациве македонци отколку поради силувањето :)

Mjolnir

Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Не е тоа тоа..повеќе ке се издигне работава поради тоа што она е французинка а овие манијациве македонци отколку поради силувањето :)
Може се муслимани...така да ќе иаме разбирање од француска страна.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Гледам немаше отворено тема за овој случај па згрозен од настанот решив да ја отворам.
22 годишна туристка од Франција силувана од три лица.Што мислите за овој настан.Јас буквално су згрозен.Толку никој да не види и примети што се случува.Срамота....

Линк подолу...

http://www.makfax.com.mk/#200144/287561/francuzinka_siluvana_vo_skopje
22 годишни девојки се силувани секој ден, nobody gives a fuck. Ама сите сме згрозени кога е Французинка во прашање.
Тоа е срамота :)

Член од
2 јуни 2012
Мислења
119
Поени од реакции
19
Катастрофа е ова луѓе според мене.Како е можно едно дечко да влезе во дискотека и пред се да има дрога во себе?Исто поинтересно е како успеал да излезе ако девојката била во дрогирана состојба???Како никој не го видел тоа???Потоа исто така и таксистот морал да реагира кога видел кои се намерите на монструмот.Интересно се и нашиве хотели за курвање.Не ми е јасно како никој не води контрола на нив?Не може тоа некој да донесе девојка која претпоставувам едвај се движела да ја силува и да си отиде.За полиција да не зборам.Нема ли пред дискотеките никој??Ова да е во друга држава ќе му биде страв на човек да направи зашто уште и пред да се обиде ќе го јаде камшикот.А овде овој уште не го ни зборат,а немаме и никаква информација дали се трага,кои се итн.Многупати во вакви случаеви се дешава да се некои деца од коалцијата на власт и на крај воопшто да не бидат казнети....СРАМОТААААА.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
22 годишни девојки се силувани секој ден, nobody gives a fuck. Ама сите сме згрозени кога е Французинка во прашање.
Тоа е срамота.
Kaко бе nobody gives a fuck ?
I give a fuck :)

Член од
19 јануари 2012
Мислења
56
Поени од реакции
37
A да и дошле со чоколатце ќе се подадела? Мислам come on сама во дискотека во 3 часот во друга држава и прифатила пијалак од непознато лице? Мене ми смрди исказов на девојкава.

Kajgana Shop

На врв Bottom