Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Тој Фердинанд што го тужи Тери е смешен тип. Тврди дека е навреден и дека Тери го навредил заради црната кожа, но тоа го видел на клипче на ЈуТуб.
Што не иде, не иде, мило ми е за капитенот.

Тој Фердинанд што го тужи Тери е смешен тип. Тврди дека е навреден и дека Тери го навредил заради црната кожа, но тоа го видел на клипче на ЈуТуб.
Што не иде, не иде, мило ми е за капитенот.
Мислам дека Антон не го тужеше Тери туку некој фан

Антон го тужеше, откако неговата девојка после мечот на YouTube му го покажала клипот.
Девојка? Се е јасно.
Тери ја опнал оваа и сега оваа демек сака да му врати :icon_lol:
--- надополнето: 13 јули 2012 во 17:46 ---

Правдата е задоволена.

Captain, Leader, Legend!

402910_10150972189317839_782827824_n.jpg

значи ќе ги друже останатите во USA :)

Значи и дефинитивно ќе ја има ѕвездата над логото а? :D

Немора да значи дека ќе ја има ѕвездата. Челзи сега може да ги користи овие дресови ради маркетинг и на пријателски утакмици, но во ПЛ неможе без дозвола на ФА да користи ваков дрес, значи ако ти е интересна ѕвездата радувај и се на подготовки, најверојатно после нема да ја има.

Ајмо Пиазон одвај чекам да распалат младиве... :cool:

Petr Cech, Ross Turnbull, Hilario, Jamal Blackman, Paulo Ferreira, Sam Hutchinson, Branislav Ivanovic, David Luiz, Gary Cahill, Michael Essien, John Mikel Obi, Josh McEachran, Ramires, Frank Lampard, Kevin De Bruyne, Marko Marin, Eden Hazard, Gael Kakuta, Yossi Benayoun, Romelu Lukaku, Todd Kane, Nathaniel Chalobah, George Saville, Lucas Piazon, Patrick Bamford.

Тимот за УСА

Ааааа има неколку млади играчи ваљда ќе добијат некоа минута да се покажат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom