Пивофест 2012 - 12-15.07.2012

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.297
Поени од реакции
3.669
Жељко, Брена и некој што себе си се вика џеј?
Ај донт тинк соу...него го акнат ристо бомбата и бубрег ќе продадам за да идам.
E него само ако го поканат YouTube на концерт може да го слушаш во живо. Самиот господин Кристијан Габровски има изјавено дека несака да коментира ништо за периодот кога култните Ристо и кучешка тенија жареа и палеа = се срами што пеел тоа по мое...

Инаку Џеј за жал неуспева да си ги контролира алкохолните навики. Може да да негирате колку сакате но по мене Џеј ги има едни од најдобрите ју балади Недеља, имати па немати, сунце љубави... е сега да, истите не се за на пивофест како жарн на музика, или бар не се ако не сте веќе со длабока доза на алкохол во себе и почните како што земјакот спомна претходно по темава да се сеќавата напоминатата младост , на изгубените девојки, на починатите другари....

Еве еден неделен поздрав...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се напиле двајца ги сликале на грешка и одма лајна да се јадело.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
http://komitamkd.wordpress.com/2012/07/15/сељачизмот-го-руши-градот-херој-да-му-с/
Еве го се јави овај шо нејќел да голта па дечко му го презела провинцијалката што сакала да голта при завршеток на орален секс :icon_lol:.

Добро бе беше или не беше за Џеј, можи да претпоставам дека не, ами од каде право да коментираш нешто што не си го видел ти сам, интернет медиум размислува гледа доживува и донесува одлуки за тебе?
--- надополнето: 15 јули 2012 во 16:52 ---

L

Löwe

Гостин
http://komitamkd.wordpress.com/2012/07/15/сељачизмот-го-руши-градот-херој-да-му-с/
Еве го се јави овај шо нејќел да голта па дечко му го презела провинцијалката што сакала да голта при завршеток на орален секс :icon_lol:.

Добро бе беше или не беше за Џеј, можи да претпоставам дека не, ами од каде право да коментираш нешто што не си го видел ти сам, интернет медиум размислува гледа доживува и донесува одлуки за тебе?
--- надополнето: 15 јули 2012 во 16:52 ---
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Па уште ги бара МИЗАР??:eek:
Нека оди на Света Гора таму ќе слуша нешто како од Мизар.
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Па уште ги бара МИЗАР??:eek:
Нека оди на Света Гора таму ќе слуша нешто како од Мизар.
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Шо им фали на Мизар? Мислеш дека немаат фанови низ Македонија?
Кога ќе го лупнат тоа етното, за почеток би биле закон.
Паметам еден 11ти октомври кај ѕидчето каде е постирана погоре сликата од електро журката, имаа настап кој помини претерано добро и прифатено од народот.
Не го оправдувам дечкото што толку длабински исплукал и навредил, но ако сакаме култура во музиката и квалитет, далеку сме реално.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Одлична организација прифатливи цени добар народ ... мислам дека вчера Мирослав Илич имаше одличен настап (тек смо почели) ама врвот беше Жељко Јоксимович...
Ама колку гужва имаше тоа е нешто ненормално
Се на се одлично си поминав и чекам наредна година

T

Torchyrus

Гостин
Ми иде еднон пијан земја јас седам сам во купето си најдов празно додека не дојде рајата и овој иде и ми вика ти ли ме турна под возот беееее ти ли ме турна и ми се дере , среќа успеав смирено да му објаснам дека од друг влез влегов и прв пат во животот :D иначе Мирослав Илич тек смо почели а он последната песна ја пее :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ќе иди некој за Лепа Брена да организираме собиранка или сето префинети луѓе со вкус за музика се тука :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Ќе иди некој за Лепа Брена да организираме собиранка или сето префинети луѓе со вкус за музика се тука :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Се загрева, еве од дома ја слушам :P спремајте се

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.297
Поени од реакции
3.669
Пробајте другата година со типови ко Продиџи, Ред Хот Чили Пејперс, Дуран Дуран, Колд Плеј, Ван Гог и слични, помешани со некои наши големини како Мизар, Фолтин, Архангел па удрете на крај есап .

Ај да беше пред десет години ај ама глупаков како пивофестовски критичар бар да се информирал дека лани беа овие.
За другите што ги набројал ете му ако сака да ги гледа во во софија ред хот ама 100 еура карта , дуран дуран беа во неговото културно скопјесо сочна карта, охридско лето спомнува ама и таму памтам карерас 50+ евра карта беше...
АКо му беше да плати што не си појде на EXIT овие 4 дена наместо да ми иди овде да ми моча по градот упм , ете кај му е белград вечерва се Ганс енд Розис па нек се просветува со негова културна музика, немам ништо против нив наспроти тоа ги почитувам уште од деведесетите но како што овај вчера излегол пијан на сцена тие верувам нема настап а да не се “летачи“. Тоа што 50% и повеќе од планетава разбира англиски и ги направи популарни не значи дека ако се светски ѕвезди немаат и тие пороци како и овие балкански на што говорат на наш општо јазик .

И да може заборајв а може и не уште еднаш дубиоза поздрав до сите слични на него!!!

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Доста се жалате педерчина и сите вечер на тетка Брена, пак цуцла се праам ... !!!
попопопо...

I

IBIZA SOUND

Гостин
абе ѓуптин си е ѓуптин,од ѓуптин што друго може да очекуваш:icon_lol:
и некој спомна горе нешто за мизар,пссст глас да не слушнам :P

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Добар беше Пивофестот, нека ме извини Лепа брена ама не останав да ја гледам :)
P.S. фрлањето пиво у воздух ме нервираше. Глупо е да прскаш некого со пиво а не го ни познаваш + пивото не е за прскање, пивото е за пиење!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

Ај да беше пред десет години ај ама глупаков како пивофестовски критичар бар да се информирал дека лани беа овие.
За другите што ги набројал ете му ако сака да ги гледа во во софија ред хот ама 100 еура карта , дуран дуран беа во неговото културно скопјесо сочна карта, охридско лето спомнува ама и таму памтам карерас 50+ евра карта беше...
АКо му беше да плати што не си појде на EXIT овие 4 дена наместо да ми иди овде да ми моча по градот упм , ете кај му е белград вечерва се Ганс енд Розис па нек се просветува со негова културна музика, немам ништо против нив наспроти тоа ги почитувам уште од деведесетите но како што овај вчера излегол пијан на сцена тие верувам нема настап а да не се “летачи“. Тоа што 50% и повеќе од планетава разбира англиски и ги направи популарни не значи дека ако се светски ѕвезди немаат и тие пороци како и овие балкански на што говорат на наш општо јазик .

И да може заборајв а може и не уште еднаш дубиоза поздрав до сите слични на него!!!

остај бе, само да се јади нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom