[30 Jul, 2012] LOVE AND HAPPINESS Festival 2012 - Сабота 28 Јули, ГРАДИШТЕ (Ohrid, Macedonia)

Член од
12 ноември 2010
Мислења
43
Поени од реакции
19
Sun Production, City Radio and Summer Club GRADISHTE со особено задоволство го најавуваат:

>>>>> LOVE and HAPPINESS Festival <<<<<

САБОТА 28 Јули 2012 - ГРАДИШТЕ, Охрид

Main Stage
/Втора плажа/
----------------------------------------------------
TOM BOXER & MORENA (Romania)

-BABURA
-BOBI
-BRANCHEZ
-DARE

Trance Stage
/Трета плажа/
DINO PSARAS - (United Kingdom)

-YUDHISTHIRA
-GALACTIC EXPLORERS
-SOUND KILLAH
-DEJAN DOGGY
+++ Забава со ПЕНА + ТАНЧЕРКИ + ЖОНГЛЕРИ + ПЕРФОРМАНСИ СО ОГАН + ВИДЕО ПРОЕКЦИИ...

Старт: 21:00

Влезниците за овој настан ќе бидат пуштени во предпродажба на 9 Јули во Tobacco и Toogether салоните ширум Републиката, по супер промотивна цена за првите 2000 билети од 300 денари, потоа 400 денари а на врата 500 денари!!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
сте го прецениле настанов , лани беше 200 денари карта за 2 дена

Член од
12 ноември 2010
Мислења
43
Поени од реакции
19
сте го прецениле настанов , лани беше 200 денари карта за 2 дена
Провери уште еднаш, да не си грешка :)
--- надополнето: 12 јули 2012 во 19:19 ---

Uploaded with ImageShack.us
--- надополнето: 12 јули 2012 во 19:20 ---

Uploaded with ImageShack.us

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Јас се извињавам шо упаѓам како пијан кум на свадба, ама постеро/флаеро ви е катастрофа.

Дајте некоја пара за дизајн маме му јебем, нема да изгорете.

П.С.
Лани бевме на истата оваа фраерка, јебозовна фаца дефинитивно. Ама појако си минавме на Таламаска на другиот стејџ. Лонг лив Градиште!

Член од
12 ноември 2010
Мислења
43
Поени од реакции
19
Јас се извињавам шо упаѓам како пијан кум на свадба, ама постеро/флаеро ви е катастрофа.

Дајте некоја пара за дизајн маме му јебем, нема да изгорете.
Od sekogas flaerite ni gi pravel profi dizajner... Za konkretniov imase losi i dobri kritiki, no toa se vkusovi... Ako mislis na kvalitetot na slikata tuka na forumov, toa e do imageskack kade sto e uploadiran... A ako ti bese muabetot za dizajnot togas :confused: ...

S

StormRage

Гостин
А да викневте стриптизети? не идам на фестивалче ради пи*ката шо ќе се фучи на сцена туку за музиката, а музиката овде очигледно ја има многу малку... плус беше лани...

Член од
12 ноември 2010
Мислења
43
Поени од реакции
19
А да викневте стриптизети? не идам на фестивалче ради пи*ката шо ќе се фучи на сцена туку за музиката, а музиката овде очигледно ја има многу малку... плус беше лани...
Освен Боби и Бабура, ама баш ништо не е исто со лани.

Лани на главната сцена беше само Антониа таа гостува во песната Морена, на ТОМ БОКСЕР и МОРЕНА...

Оваа година доаѓаат Том Боксер и Морена...

И на втората сцена се е сосема различно, ама баш се!!!

S

StormRage

Гостин
Освен Боби и Бабура, ама баш ништо не е исто со лани.

Лани на главната сцена беше само Антониа таа гостува во песната Морена, на ТОМ БОКСЕР и МОРЕНА...

Оваа година доаѓаат Том Боксер и Морена...

И на втората сцена се е сосема различно, ама баш се!!!
уствари вие имате пола фестивал, пошо првата сцена е катастрофа... викторија лоба?! лол
а од втората сцена глобала е веќе видено, не вреди...

Член од
12 ноември 2010
Мислења
43
Поени од реакции
19
Што од тоа што се случува во државава од стрнана на настани не е веќе видено???

Баш напротив се друго е многу повеќе видено.

И кое е тоа правило дека тие што биле не треба да се носат. Сигурно во меѓувреме издле нова музика, смениле нешто и заслужуваат да се видат. Том Боксер и Морена изминатава година го имаат најголемиот хит за истата, deep in love има повеќе од 40 милиони прегледи на youtube...
--- надополнето: 16 јули 2012 во 19:41 ---
Лоба и Боби имаат заеднички проект, со него ќе настапат на фестот...

S

StormRage

Гостин
Океј да не го тупиме, Том Боксер и Морена и све остало имаат најголем хит на јутјуб... а квалитет?
е нема квалитет, се иде на продажба пошо на квалитетот ќе има едвај 500 луѓе :) dude i get it :)

Член од
12 ноември 2010
Мислења
43
Поени од реакции
19
Sto e merilo za kvalitet? :)

Vo pravo si da ne go tupime :) ipak e festival na ljubovta i srekjata :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.444
Поени од реакции
6.120
http://daily.mk/forward/1400562/poglednete-ja-seks-bombata-koja-doagja-vo-ohrid
Не сум нешо многу многу навлезен во музиката на Том Боксер али колку шо знам Антониа и Морена се две сосема различни певаљки, незнам нашиве медиуми а и голем број на само прогласени фанови на неговата музика неможат да ја напрает разликата...и добро бе ,кој ташак Догино сте го опнале на транс стејџот ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
http://daily.mk/forward/1400562/poglednete-ja-seks-bombata-koja-doagja-vo-ohrid
Не сум нешо многу многу навлезен во музиката на Том Боксер али колку шо знам Антониа и Морена се две сосема различни певаљки, незнам нашиве медиуми а и голем број на само прогласени фанови на неговата музика неможат да ја напрает разликата...и добро бе ,кој ташак Догино сте го опнале на транс стејџот ?
Не ги дирај за тоа дека се 2 различни ке те скинат одма , они знаат дека се 2 различни ама што е тоа битно и онака пичка рекламираат не музика :ROFLMAO:

Член од
12 ноември 2010
Мислења
43
Поени од реакции
19

Morena doagja zaedno so Tom Boxer taka i nastapuvaat sekade... Lani beshe samo Antonia.

Vo nitu eden reklamen materijal na Sun Production nema ni milimetar prostor da se napravi zabuna koj doagja...

Reklamirame nastan koj so sigurnost ke bide eden od najdobrite letovo ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom