GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Meh, people die every day...
Пиши ми кога ќе имаш деца, ќе ги испоубијам, да не бидат ретардирани како тебе.Нормално и децата да им ги убиваат кога знаат дека и тие еден ден ќе бидат како нивните родители.
Откако јас ќе направам масакар на твојата фамилија? Да ќе биде нормалноПиши ми кога ќе имаш деца, ќе ги испоубијам, да не бидат ретардирани како тебе.
Пошо е нели, нормално.
Откако јас ќе направам масакар на твојата фамилија? Да ќе биде нормално
Уште еднаш да биде потенцирано какви глупости се нема да прочиташ на форум.Нормално и децата да им ги убиваат кога знаат дека и тие еден ден ќе бидат како нивните родители.
Формулирај си ја прво мислата, повтори во глава па после куцај.Нормално и децата да им ги убиваат кога знаат дека и тие еден ден ќе бидат како нивните родители.
Мирна вода и брег копаШто цел имаат будистиве со ова ?
Не сум знаел дека се способни будистиве за вршење масакр ја сметав за мирољубива религија.
А кој сакаш, брат, да интервенира? Еве да тргнеме од самите себеси: славомакедонските војска и полиција се потполно некомпетентни ни дома да си ги решат проблемите (сети се само на 2001). Ако постои вооружена формација која е во секое време спремна да се бори за човековите права тоа е ОНА. Затоа, пиши му писмо на Али Ахемти, собери ги командант Хоџа, Тигри, Лека и останатите првоборци и правец Бурма.Ovi fotografii se od sekojdnevnite masakrii sto se slucuvaat vo Burma (Mijanmar), kade sekoj den se ubivaat po stotici deca, zeni, mazi nevini muslimani od strana na budistite, a USA, OON i drugi organizacii ni glas ni nisto od niv.
Учиме од комшиите. што се радуваат кога се убиваат деца што отишле да ловат риба.Ncncnc kakov narod takva drzava, se ocekuvase ova od vas (lugje bez srca)/
A не,тогаш ќе речат ама тоа не се правилни муслимани, тоа се животни, вистински муслиман тоа не прави, исламот е религија на мирот бла бла бла ...Отвори една тема за Египет каде Муслимани ова им го прават на Христијани, отвори една и за Саудиска Арабија каде е коренот на радикалот....иначе ова е грозно и овие ке ги стигне правда, ама не селектирај....муслиманите да потенцирам радикалите со многу повече од овие и насекаде во светот дури и овде....тие треба од корен да се сечат, човек по човек.