И јас да му ебам се.Со еден Чекич по глава да го удрам сакам...одмаздата на uomo di merda ... да му ебам скаутот глупав.
Нема одмазда овде. Да сум газда на тим кажуем нема продавање и готово. Се прае муабет значи за Берлускони, човек кој се проценува над 10милијарди.одмаздата на uomo di merda ... да му ебам скаутот глупав.
А тебе изгледа ти е убаво што те јебе Галијани секој ден, де едно де друго кажува. Ја не сакам така, и баш поради тоа сум нервозен, не ми е што ќе ги продаде Силва или Ибрахимовиќ, нека се носи у пизду материн со нив, и онака нема да ги гледам со исти очи ако останат.Ти ако се задоволиш со ебениот Дестро и со Огобона, тогаш оди лечи се некаде, другарче зборуваме за Милан а не за ФК Кичево.Born to be Rossonero
Добро не плачи и пцувај на 31 август не сега. Може имаат некоја замисла знаат што прават не се луди да ги заменат со просеци.
Продажбата е планирана одамна затоа сега гледам дека пред 3-4 дена се имало вест дека ги сакаме Џеко+Коларов па и одма понудиле по 20 мил за двајцата. И кога преговараа за Дестро сите се чудевме еј што им текна така имаме еден куп напаѓачи.
Еве Дестро цела сезона има дадено 12 гола онолку колку што Ибра има без пеналите. Нели тоа не се рачуна не е гол од акција.
Веќе не научија дека се иде преку него и време е да се смени тоа. Како крлежи се лепат ако видат дека топката е кај него.
Кога ќе размислиш подобро е сега да се продадат за екстра сума а не после 2 години за пола цена. Е сега за Силва е малку тешко ама којзнае може ќе се погодат Ачерби и новите што ќе дојдат.
Месбах иде во Торино најверојатно назад го зимаат Огбона.
Ти беше мал кога заминаа Шевченко, Дида, Малдини, Костакурта и други легенди......а сега за Ибра и Силва плакаш замисли си како да се во пензија а ни оставиле буџет за нови играчи.
Иста приказна беше како после Малдини со тоа прашање кој ќе го замени? Ова во споредба со тоа е мала загуба.
Чао навивај за ПСЖ.
Изнервиран ли си бе.А тебе изгледа ти е убаво што те јебе Галијани секој ден, де едно де друго кажува. Ја не сакам така, и баш поради тоа сум нервозен, не ми е што ќе ги продаде Силва или Ибрахимовиќ, нека се носи у пизду материн со нив, и онака нема да ги гледам со исти очи ако останат.Ти ако се задоволиш со ебениот Дестро и со Огобона, тогаш оди лечи се некаде, другарче зборуваме за Милан а не за ФК Кичево.
А за Ибра и Силва ќе го кажам следново: Нити Силва ќе биде Малдини, нити Ибрахимовиќ некогаш како Инзаги и Дел Пиеро.Се лакомат по милионите на ПСЖ, како да му се малку оние 12 што ги заработува во Милан, па сакал 14.
Немам збор бе, шо и да кажам џабе е.А освен тоа, знам дека нема ни да ме сфатиш...
--- надополнето: 13 јули 2012 во 00:47 ---
Марли пер... од август па натака пак ќе се радуваме тука на секоја победа,ќе се курчиме и ќе навиваме за Милан. Сеедно што ќе се деси.
И сам знаеш дека е така,нема потреба да коментариве за втор/трет ранг.
Чилајте и тоа е тоа.
И мене не ми е сеедно што си иде Силва,за Ибра кур ми е двор ми е.
милан ти е бунар без дно , исто и интер. значи приходи од нигде трошоци до небо. плус не се само 70 мил во прашање огромна сума се заштедува и од платата на ибра ваљда и силва бил еден од поплатените играчи. не е ни битно .... не страшно толку што си идат туку како ќе бидат заменети овие двајца (интер лани го замени ето со форлан и зарате зошто нејќеше да му плаќа на тевез 9 мил по сезона а и оваа сезона ги брка буквално сите што земаат над 2.5 мил по сезона) не се ни надевајте на џеко и тевез не верувам дека ќе прифатат да играат за под 3 милиони али ајде не се знае може ќе направи некоја магија галијани иако со псж сити челзи реал и барса финтата милан е најбољи клуб у свет нема да му упали ги боли стојко играчите за реномето на клубот.Нема одмазда овде. Да сум газда на тим кажуем нема продавање и готово. Се прае муабет значи за Берлускони, човек кој се проценува над 10милијарди.
70милиони, понуда што неможе да ја одбие никој ? Ма немој.. ако сакаш тимот да биде на врвот сигурно нема да ги продадеш најдобрите играчи и познавајќи ги од минато сигурно е дека нема да се искористат сите пари(ако се реализира сето ова).
За у серија А не е некој голем проблем меѓу први 3 ќе се биде со или без Ибра и Силва таква е конкуренцијата ама проблемот е што у европа уште долго нема да се пројде 1/4 финале
ливерпул ги купи керол и хендерсон за повеќе париАбе да, ама ете у моментов сум така малце љут.
Не сум љут кажав и понапред што си идат овие двајца, какви играчи сум испратил па ми дошло на курот за Носот и Циганот, криво ми е што ги дадоа за таква ебана смешна сум !!
Не се одбијале 70 милиони, мај ес не се одбијале, Тотенхем за носот нивни бараат 40 мил, ние нашиот за 25 го даваме, па за 25 милиона немоеш да купиш просечен циган од Бразил бе...
А Галијани на времето беше Гуру за трансфери... Тоа ме нервира...
Интер има и позитивен пример, токму Ибра кога си отиде, ако не сум грешка, тој преоден рок во Интер дојдоа Милито, Снајдер, Лусио, Мота, многу битни играчи за освојување ЛШ.милан ти е бунар без дно , исто и интер. значи приходи од нигде трошоци до небо. плус не се само 70 мил во прашање огромна сума се заштедува и од платата на ибра ваљда и силва бил еден од поплатените играчи. не е ни битно .... не страшно толку што си идат туку како ќе бидат заменети овие двајца (интер лани го замени ето со форлан и зарате зошто нејќеше да му плаќа на тевез 9 мил по сезона а и оваа сезона ги брка буквално сите што земаат над 2.5 мил по сезона) не се ни надевајте на џеко и тевез не верувам дека ќе прифатат да играат за под 3 милиони али ајде не се знае може ќе направи некоја магија галијани иако со псж сити челзи реал и барса финтата милан е најбољи клуб у свет нема да му упали ги боли стојко играчите за реномето на клубот.