Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Kасано се напиздел, му се јавил на Макси и му рекол дека сака да се врати у Сампдорија што побрзо.

Е па момци, на здравје нека ни е, и официјално смо екипа од втор ранг, ми беше мило што се дружевме !!

пс. Пато е уште млад, да му зајакнат мускулите Балон Д'ор ќе освои, кој кур .....
Марли пер... од август па натака пак ќе се радуваме тука на секоја победа,ќе се курчиме и ќе навиваме за Милан. Сеедно што ќе се деси.

И сам знаеш дека е така,нема потреба да коментариве за втор/трет ранг.

Чилајте и тоа е тоа.
И мене не ми е сеедно што си иде Силва,за Ибра кур ми е двор ми е.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.959
Само не ми е јасно која му е логиката на Касано, се изнервирал за тоа што се случувало во Милан и сакал да се врати во Сампдорија, што амбициозен клуб избрал, можеби до неговата четириеста година и ќе се борат за прво место. Сака да се врати во клуб каде што си отиде по расправија со претседателот, а да си отиде од клуб кој му даде шанса повторно да заигра врвен фудбал.

И МИЛАН БЕШЕ КЛУБ КОЈ НАПРАВИ СЕ КАСАНО ДА МИНЕ ЛЕСНО НИЗ ЗДРАВСТВЕНИТЕ ПРОБЛЕМИ ШТО МУ СЕ СЛУЧУВАА, КАКО И ШТО ПОБРГУ ДА СЕ ВРАТИ И ДА МОЖЕ ДА ИГРА НА ЕП ЗА ИТАЛИЈА.

Ова воопшто не е фер однос од Касано. Милан не дигна раце од него, а тој сака да дигне од Милан. Јасно ми е зошто секој клуб го избрка на клоци!!!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Касано е квалитетен играч, сакам да остане, ама ак не сакат тој потака нек фатит, и од него ќе извлечиме 5-6 милјони..
Ко веќе продаваме све срамота е ако Робињо не го продајме.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Ибра не не разочара он не побара трансфер во ПСЖ 1.5 мил не му менува ништо он ги зима тие во бонуси, туку клубот сам одлучи да го продаде.
Галијани бил во Шведска да го убедува сигурно по наредба на Берлускони за да прифати помала плата.
Ако е готово според Милањус кој е најрелевантен извор за се што се случува фали само да се официјализира.
Сега и Макси изјавил дека Касано сакал да се врати во Сампдорија, он без Ибра никако не може.
За една недела очекувам да се земат ветените (знае се кои се) 3 добри играчи и 2-цата Италијанци (а не на 31 август па до нова година да ги воигруваме) со што трансферот ќе биде успешен во спротивно нека им избегат сите играчи и нека играат со 23,25,28 и 77.
Со 80 мил и плус нешто од бонусите значи околу 95 мил заработка ако не успеат да го средат тимот значи се будали и ако ги донесат Матузалем, Ригони, Мудингаи цела сезона да им се повредени! ;)
Сега Пато ќе биде послободен некако со Ибра му беше страв да игра. Ете во Бразил е два месеци и нема никаква повреда.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

Од сега овој ќе ни е шефот во соблекувална.. Амброзини не го рачунам, стар е немат нерви да се расправат со дечишта...

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
"It is true that I have sold them to Paris Saint-Germain,"
"With their departure, we will save €150m."
president Berlusconi

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
све је на продају ... да видиме кај ќе заврши ова ... сите нека си идат.. и касано и робињо и ночерино и монтоливо ако сака нека си иде.. и мексес нека иде незнам што ќе бара... ебате управата...најлошо е што нема да купат ништо асално одкако ќе ги продадат.. Го уништија фудбалов шеициве..

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Andy Carroll + Jordan Henderson = £55M, Fernando Torres = £50m. PSG just bought Thiago Silva + Zlatan Ibrahimovic for £51M

Sense, these transfers make none :icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Шеиците донекаде и не се криви, нашите се што прифаќаат. Зошто не понудат за Меси или што знам Швајнштајгер, Руни некој што е долго во тој клуб?
А не запнале од Италија да купуваат, знаат дека ни требаат пари и дека ќе се излажеме да ги продадеме.
А плус трагично е што наш човек ни ги зима играчите.
Tребаше барем 90 мил да им извлечат ова е премалку ако се гледа квалитетот према цената на денешните просечни играчи. (n)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.597
Поени од реакции
22.324
:eek: напрајв ко ја прочитав веста. Искрено не знам што да кажам мислам Милан ги даде својте надобри играчи. Ај за Ибра некако разбирам и тој не младејт и секако зема огромна пара иако дава доста голови но Силва беше стуб назад, можеби најдобар бек моментално. Не гледам како ќе ги вложат парите, секако дека сите нема да бидат дадени за нови играчи пошто целта е, како што разбрав, да се заштеди некоја пара. Џеко, Тевез итн. би биле доста скапи и секако тие играчи земаат големи плати а за Силва и да нема соодветна замена...хмм

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683

Повише криво ке ми биде ако Силва иде ..

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
The AC Milan squad on August 31 will be competitive
Galliani

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140

Да се надеваме дека нема да се разочараат фановите,
и дека нема да не разочараат Галијани и Берло.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Добро бе овај Галијани, толку е скапан да му ебам мамето?

Вчера изјави дека ќе останат Силва и Ибра, немало шанси да заминат, што зборуваш по ѓаволите какво заминување, а денеска, ги продаде мамето им го наеба на сите навивачи на Милан.

Ваква скапаница, вакво ѓубре, тиквар невиден не заслужува да биде потпретседател на Милан, нити пак Берлускони претседател.

Не ми е до то што ќе ги продадат, туку до тоа што не дупи како сака, не лаже секој ден како будали да сме, за ретардирани не смета за што ?

А му го ебам то пичето од женска му и онака баѓи убавка е.

Е тоцку имав да кажам.

Благодарам.

Чао!
--- надополнето: 13 јули 2012 во 00:14 ---
А ти Сашо слободно надевај се другар мој, дека нема да разочараат Берло и Галијани.Па што да разочараат поќе го шитнаа Силва? Сега само ако се обесат ќе се задоволам ....

Kajgana Shop

На врв Bottom