- Член од
- 17 април 2008
- Мислења
- 393
- Поени од реакции
- 41
А по имејл ми стаса?Ја чекав 3-4 месеца.
А по имејл ми стаса?Ја чекав 3-4 месеца.
даА по имејл ми стаса?
Дај го на мене тогашИ мене ми стигна на емаил, но немам поима како да ја инсталирам да ја играм.
Многу е по прегледна и по чиста од Dota 1. Воопшто не претерале со ефектите како HoN. Ќе се навикнеш за брзо време. Јас сега да пуштам Dota 1 нема да знам што се дешава на пред мене.Конечно и јас да ја фатам играва, многу ми е топ, сако малце нека ги намалат ефектите на магиите незнам што се дешава околу мене,
Другарче дај му го клучот за инсталирање на некое детенце што знае да игра......Само што ја инсталирам. Да не има желба некој да ме поднаучи како се игра играва?
Мислам, како се гради, како се берат пари, шо војска да правам.
AhahahhaahhahaДругарче дај му го клучот за инсталирање на некое детенце што знае да игра......
noob everywhere! ALERT!
Не играме за пари , ама сериозно е , мн тешко се добива клучЕ арно де, ќе научам, шо има везе? И така не играме за пари
Каков клуч, мене само по мејл ми кажаа да си ја симнам од стеам.....Не играме за пари , ама сериозно е , мн тешко се добива клуч
од која страна и за колку време ?!?!Каков клуч, мене само по мејл ми кажаа да си ја симнам од стеам.....
Му се смееш на човекот затоа што е почетник во дота. А после викаш тешко било клуч да се најде LOL. Клуч беше тешко да се најде во јануари. Сега ги има секаде .Ahahahhaahhaha
--- надополнето: 12 јули 2012 во 14:50 ---
Не играме за пари , ама сериозно е , мн тешко се добива клуч