Пост на кој сте се изнасмеале

В

влијателен

Гостин
И јас не верувам дека нескафе трола зошто ако се сеќавам добро, пред неколку месеци тресна дека луѓето што живееле пред Исус го броеле времето наназад... :pos:
Ме натера да барам дали е вистина. Вистина било :pos:
http://forum.kajgana.com/threads/Дали-атеизмот-е-заснован-на-вера-или-на-наука.56721/page-23#post-4633288

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Те прашав едноставно прашање, зашто порано годините ги броеле 354,353,352 а сега одат во плус 2000, 2001,2002, од кога почнале вака да се бројат во плус .???
И пак има точка и прашалник :pos:

Не бе, не го можам

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе тапа ова без напаѓач ако играме!!! Тоа подразбира брзи крила и технички одлични потковани мидфилдери. Ај средина имаме ама од крило го иаме једино Даунинг...значи неаме крила. .
Правниче ѕверу, како си кажа бе :pos::pos:Те замислив во живо како го кажуваш ова и се истурив од смеење :pos:

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Точно. Идеална стратегија е да најдеш некоја 18 годишна поефтино, да инвестираш во неа додека не направи 25 и после да ја продадеш за да купиш две 30 годишни со бугарски таблици. Ем две жени, ем ќе ти останат пари за пиво, а и за фејслифт ќе има ако им притреба на невестите.
Е искрено ме изнасмеа.:pos:
Не бе идеална стратегија е да си богат и да имаш неограничен пристап до младо месо, чисто за бунга-бунга, а дома жена за деца.
Не е будала Берлускони.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.632
Под итно треба да формира Битолска Партија и да расчистиме со гробарите(вмро-дпмне и сдсм) на Битола !
Да живее независна Битола !
Еве го пак :pos: :pos: :pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Многу ме нервира, смислувам фрази за кои никој не мисли дека се интересни, утредента сите ги копираат истите, јас ќе почнам некој тренд со нешто за нив досадно, следниот ден и они истото го прават!Инаку ми се има случено сон сонував како пливам во базент , и базенот се претвора во море,па одеднаш иде една сирена(која беше Деми Ловато) и ми пееше, јас можев да дишам под вода.Ама коа глеам накај мене сум се претворил во Ripjaws.

И одам кај другар ми сабајлето и нешто падна муабет мајка му купила соновник, и му кажуам за мојот сон..и почнувам да му кажувам дека базентот се претвора во море и дошла сирена и он ме прекинува вика :„Абе и јас истото го сонував, ама кај мене сирената беше Деми Ловато и кога да видам сум се претворил во оној од Бен Тен шо дишеше под вода“
Ама нејќев ситуација да ја правам awkward па ништо не реков.Вака неколку пати ми се има случено!

Kajgana Shop

На врв Bottom