Фан Клуб: Јувентус

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800
Agnelli: I can confirm that the top player is close to signing :vozbud:
Не кажа такво нешто Ањели. :)

Дресовите добри се, само неколку забелешки. Црното од лепенката Јеер и црното од линиите на дресот не се совпаѓаат, што иритира по малце; Лепенката Јеер можела малце подоле да биде; имаше некаква лепенка над амблемот на домашните дресови (се приметува на сликава погоре и кај Мирко и кај Видал).

И да, зашто не беше презентиран голманскиот дрес? :confused:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.536

Ми се свиѓаат дресовиве, останува уште Џиџи и Сторари да ги видиме во голманските дресови. Азамоа како е застанат :pos:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не кажа такво нешто Ањели. :)

Дресовите добри се, само неколку забелешки. Црното од лепенката Јеер и црното од линиите на дресот не се совпаѓаат, што иритира по малце; Лепенката Јеер можела малце подоле да биде; имаше некаква лепенка над амблемот на домашните дресови (се приметува на сликава погоре и кај Мирко и кај Видал).

И да, зашто не беше презентиран голманскиот дрес? :confused:
Се сложвам за забелешките баш сега гледав и ми параја очи.
- Лепенката над амблемот. Незнам дали треба да има некое скриено значење или се греби и добиваш 3 звездички.
- Разликата во црната боја на ригите и лепенката на џип е најверојатно поради различните материјали. Истото се осеќаше и кај чорапите кои делуваја кафејави. Можно е ваков ефект да се добива од јаките неонки и ЛОШИТЕ слики кои ги има по нетов. Ме интересира како ќе изгледа во живо и на терен. Во секој лош избор. Требаше малку да поработат на то нешто. Исто не ми се допаѓа многу ни фонтот со имињата на грбот.
За вториот дрес немам коментар закон е. Можеја само да ја сменат бојата на Јееp и само буквите да се бели.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Денес на пресот,беше прашан Ањели за коментарот на Алегри дека Јуве имаат 31 титула (со таа од серија Б).
На ова Андреа одговори дека ако Јувентус имаат 31 титула,тогаш Милан со нивните 2 од серија Б треба да имаат 2 ѕвезди на дресовите.:pos:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
С

сашенко

Гостин
^ како некој па да чита спортски вести на точка :pos:
(ке го видат некои што не ги интересира ке го игнорираат батали не се расправај)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Веднаш побарав контакт на нивниот мочан сајт, да ги поздравам за "убавата" статија која ја напишале. Гнаси смрдени... они се разбирале во фудбал ..
najde??prati mi link.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
najde??prati mi link.
http://tocka.com.mk/kontakt.php
kontakt@tocka.com.mk
--- надополнето: 12 јули 2012 во 01:02 ---
^ како некој па да чита спортски вести на точка :pos:
(ке го видат некои што не ги интересира ке го игнорираат батали не се расправај)
Абе зошто така да ги оставам, еве јас ги читам со години , не спортските но забавните статии. Но после ова нема да и "стапнам" на тој мочан сајт, многу аматерски изиграа, пуштиле некој шинтераш да им пишува спортски вести. Или пак е низок маркетиншки трик, да привлечат внимание, но ќе привлечат само еден Издрвен во шупакот. Ги поздравив по меил, и завршив со нив.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Haters gonna hate, winners gonna win,simple. Дали имаме 30,28,31,сме најтрофеен тим во Италија.

Kajgana Shop

На врв Bottom