Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Анжи нуди 25 милиони за Снајдер а за него 15 милиони по сезона.

Мислам дека Морати не смее ни да размисли, 25 милиони е смешна сума за Снајдер. Според мене Снајдер треба да биде недопирлив и за било која сума но ова е стварно смешно.
Снајдер е единствената светла точка во Интер, ДА... НО!! Често се повредува, а и факт е дека повеќе од 30 нема да земеме од него... кога може Челзи да купи некојси Оскар за 31 милион, реално е Снајдер да кошта бар 40... ама тоа збориме во некој идеален свет. Цел трансфер пазар е швркнат, веќе од нашава управа не знам што можам да очекувам... Така да ако е вистина, не би ме чудело да прифати стариов со вештачка вилица...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
More 35 milijoni za Snajder si se top. Se povreduva chesto tipot, lani ne beshe nikade, isto taka i godinata pred toa.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.177
Ке го дадеме Снајдер за 25, и ке земеме некој непроверен играч за 35....
Ако веќе се продава, тоа треба да биде некоја пореална сума.

Или во Интер све је на продају со 50% попуст....

Член од
23 август 2010
Мислења
39.867
Поени од реакции
116.133
Ке го дадеме Снајдер за 25, и ке земеме некој непроверен играч за 35....
Ако веќе се продава, тоа треба да биде некоја пореална сума.

Или во Интер све је на продају со 50% попуст....
Мене само заради вакви работи ме нервира управата. Ние го бараме Лукас тие од Сао Паоло викаат 40 милиони, а уствари никој не слушнал за него. На Хулк од Порто 100 милиони откупна клаузула му ставија, а на нас кога ќе ни побараат класа играч како Снајдер, еден од малкумината класа играчи што останаа во нашиот тим ние преговараме со 20 милиони да го шитнеме. Па нека си ебат матер, стај му дека под 40 милиони неможе да си иде од Интер и тоа е тоа. Како и да е ќаруваш од него, ако си отиде 40 бона у буџетот, ако остане си имаш класа играч, а не вака џабе да им ги даваме играчите...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Интер без пари распродава не пак за 25 Снајдер јас веќе две години не сум го видел во Интер Мајкон е за него Кока Кола барем блеснува од време на време.

А Лукас камо да го земе Интер само проблемот е што нема сили да го земе Манчестер Јунајтед ги испратил своите агенти во Бразил да го договорат Лукас пред олимпијада понудата 30 милиони фунти мислам да не беше проверена стока Лукас немаше да го барат толку клубови.

Интер ќе се задоволи со ценкање за Паулињо уште еден трансвер тип Алварез 7,5 даваме тие барат 10 и сега ценкање до крај Август.

Интер е дезориентиран во денешниов фудбалски свет.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.988
Поени од реакции
16.426
Добра душа е Морати :) Ќе го дајме и за помалце од тие 25 милиона. Само да се најде јунак.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Челзи да купи некојси Оскар за 31 милион,
Челзи го купи Оскар? Оној од младинското кога Брзил освои?
Штета..... добар играч, јас пре него би го земал него Лукас.
Мада 30 милиона. o_O
Али Челзи летово растурија. Секоја чест. Ќе имаат класа погоре тим од оној со кој освоија ЛШ. Ненормален играчки потенцијал.
Нека види нашата управа, како треба да се изменаџира клуб што само што станал прв во Европа. Место да се шета трофејот цела година и да се даваат изјави за тоа на кој колку солзи му потекле додека се гушкаа по наптреварот, можеа да го ускористат моментумот и да го усовршат тимот и да покажат волја да останат на врвот. Немораа да купат 5 играчи како Челзи, ама барем еден што ќе ни го крене нивото.
Али ај, помина тоа.

Него го гледал некој тој Паулињо или како и да се вика. Пишуваат за него и го фалат дека бил добар пасер и техничар на средина. Организатор. Таков играч со душа чекам во тимов, така да ако е таков, hallefuckingluja.
Се разбира зависи и што квалитет е.
А и Сахин, да го ѕирнат. :)

Лукас не верувам дека ќе дојде. Посебно без да го продадат Снајдер. Ако би се случило тоа и се чека од 19годишњаци да ни ја носат играта, може катастрофална заебанција да искочи, со оглед на тоа што го знаеме менталниот склоп во Интер кога станува збор за млади играчи. Како и тоа што играчите над 30 имаат статус на божество и никогаш не се криви за ништо. На крај може и да уништиме a career or two.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.328
Поени од реакции
15.587
CN со „протесно писмо“ до Морати за гостинскиот дрес со образложение дека целосно црвен дрес не е никако поврзан со боите на Интер или Милано...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Два гола на Милито за 2:0

Член од
29 април 2012
Мислења
364
Поени од реакции
240
loophole

Abramovic frli preku 500 milioni ako greasan neka me popravi nekoj pa osvoija liga sampioni na kraj.

Sea ako zel nekoi igraci i potrosill 100 milioni pak ce golta prasina od manchester utd

glavnata greska na inter ja gledam tuka po osvojuvanjeto na tripletoto trebase da se prodadat 1 ili dvajca 30 godisni igraci i da se zamat pomladi ce bese pobezbolno za gjebot na moratti (igracite bea zasiteni od tituli) sea mislam deka toa toj go svati i zatoa se ovie drasticni promeni vo klubot od upravata do igrackiot kadar

Pak ce kazam za snajder drasticni pregledi ako nesto ne e vo red so nego odma sitkanje ako treba i ispod cena zatoa sto pojce ce smeta otkolku da pridonese za osvojuvanje bodovi
da ne se rabereme pogresno mnogu jak igrac

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Милито да почне вака со голови давање и во првенство,не ќе биде лошо...само повредите да не не ебат !!

Гледам и Лонго играл денеска,Мбаје...уште Беса и Крајстиг да ги прекомандуваат.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.328
Поени од реакции
15.587
Милито да почне вака со голови давање и во првенство,не ќе биде лошо...само повредите да не не ебат !!

Гледам и Лонго играл денеска,Мбаје...уште Беса и Крајстиг да ги прекомандуваат.
Крисетиг отиде денеска во Специја, додека Беса е повреден...

п.с. И пацини играше :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom