Со кутија и додаток 1000ка ако си заинтересиран пишиМоже да се најде во скопје Ласер Поинтер зелен? Итно ми е
Може да се најде во скопје Ласер Поинтер зелен? Итно ми е
На Бит пазар се околу 700 денариСо кутија и додаток 1000ка ако си заинтересиран пиши
Немаше барав вчера. Каде поточно ги има да не знаеш?На Бит пазар се околу 700 денари
По тезгите каде се продава се и сешто (дигитрони, ножеви за колење, удирачки реквизити, шпил карти, пулови и коцки за табла, запалки, двогледи, батериски ламби, жилети, штравцигери...)Немаше барав вчера. Каде поточно ги има да не знаеш?
64 и 22 на 200 метри те остава од самата касарнаАјде некој да ми каже како да стигнам до касарна ѓорче...иде автобус на јсп блиско до таму или ? најевтина варијанта
Качи се во 22ка и после надвожњакот симни се. на 5мин од касарната си/Ајде некој да ми каже како да стигнам до касарна ѓорче...иде автобус на јсп блиско до таму или ? најевтина варијанта
Еве еденВо скопје дали има некој италијански ресторан/угостителски објект? Јас го знам кафичот бистро пиколо.
Ќе те цитирам пак, да ти кажам дека, незнам дали овие три ресторани работат, на гугл ги најдов, распрашај се, или некој од Скопје ако знае нека ти одговори.Во скопје дали има некој италијански ресторан/угостителски објект? Јас го знам кафичот бистро пиколо.
Ај ѕирни го оваДа не знае некој каде можам да најдам клима уред за во соба ама мал(малечка ми е собата и не ми се исплати да ставам голема ). Климата што ја барам на изглед е иста како нормалните(големите), само што уредот што се става во соба е многу помал од обичните. Знае некој каде можам да најдам вакво чудо и по која цена ?
Вакви морнарски гледав негде во ГТЦ. Провери на втор спрат по тезгите.каде мозам да најдам ваков дезен ама да е со кратки ракави има ли некаде у Ск.
Ова нема шанса да излади соба. Овие се повеќе се коли и камиони.