Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли да се патува со лична карта до Црна Гора ?

Итно ми треба инфо. Дали автобус 24 поминува кај шампионче во Кисела Вода, ако поминува тогаш каде се наоѓа тоа :D

Може некој да ми каже кои денови СИГУРНО работи Воен базен а кога се менува водата?Зашто од муабети испадна дека секој ден менуваат вода а ми треба да знам за преку неделата. -.- :D

Каков секој ден бе, пливаш и фаќаш влакно некое. Во понеделник само се мења

Да не знае некој во Скопје кај може да купам Крушевски Локум со ореви, на опаковката има слика со крушевска куќа? :D

Може некој да ми каже како да стигнам од Скопје до Пробиштип? Сакам во аква паркот да одам со друштво...Ако може и линк да ми пратите со кои автобуси, времеме, цена и колку што може повеќе инфо...

Може некој да ми каже како да стигнам од Скопје до Пробиштип? Сакам во аква паркот да одам со друштво...Ако може и линк да ми пратите со кои автобуси, времеме, цена и колку што може повеќе инфо...

Сигурно има преку агенцииве превоз до таму. Или оди до Југо Декор и сигурно ќе најдеш некој постер што ќе пишува дека превезува патници до Пробиштип.

CTRL+F
http://sas.com.mk/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=54
07:30
ПРОБИШТИП
ЈУГТУРИСТ-КУМАНОВО
220
320
Редовни
12:15
ПРОБИШТИП
ЦРЕШОВОТОПЧЕТРАНС-ПРОБИШТИП
250
420
Редовни
13:00
ПРОБИШТИП
ЈУГТУРИСТ-КУМАНОВО
220
320
Редовни
15:30
ПРОБИШТИП
ЈУГТУРИСТ-КУМАНОВО
220
320
Редовни
16:00
ПРОБИШТИП
МАРЈАНТУРС-ПРОБИШТИП
250
420
Нед.НЕ Работи
16:40
ПРОБИШТИП
250
420
Редовни
18:00
ПРОБИШТИП
ГОГО-ТРАНС-ПРОБИШТИП
220
420
Нед.Не Работи.за Пробиштип ГогоТранс во 18.00 часот

CTRL+F
http://sas.com.mk/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=54
07:30
ПРОБИШТИП
ЈУГТУРИСТ-КУМАНОВО

220
320
Редовни
12:15
ПРОБИШТИП

250
420
Редовни
13:00
ПРОБИШТИП
ЈУГТУРИСТ-КУМАНОВО

220
320
Редовни
15:30
ПРОБИШТИП
ЈУГТУРИСТ-КУМАНОВО

220
320
Редовни
16:00
ПРОБИШТИП
МАРЈАНТУРС-ПРОБИШТИП

250
420
Нед.НЕ Работи
16:40
ПРОБИШТИП

250
420
Редовни
18:00
ПРОБИШТИП
ГОГО-ТРАНС-ПРОБИШТИП

220
420
Нед.Не Работи.за Пробиштип ГогоТранс во 18.00 часот

Ова е за враќање или?

Да не знае некој во Скопје кај може да купам Крушевски Локум со ореви, на опаковката има слика со крушевска куќа? :D
Пред извесно време после рампата на излезот од државна болница имаше еден кој продаваше локом мислам дека е Крушевски

Дечки, вие од постарата генерација... Се сеќавате ли на цртаниот кога бевме мали ...„Замисли да си балон“ имаше една фраза. Ај некој со појако памчење од моето нека ми каже како се викаше цртаниот (оти нема да можам да заспијам)

Дечки, вие од постарата генерација... Се сеќавате ли на цртаниот кога бевме мали ...„Замисли да си балон“ имаше една фраза. Ај некој со појако памчење од моето нека ми каже како се викаше цртаниот (оти нема да можам да заспијам)

Знам на кој мислиш, ама никако не можам да се сетам како се викаше детето. Мислам дека е француски цртан филм.
Кога би бил, кога би имал...така мислам дека одеше песната на крајот и на почетокот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom