Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Маст за подмачкување на прехрамбени машини? Конкретно за машина за мелење месо.

Немаше барав вчера. Каде поточно ги има да не знаеш?

По тезгите каде се продава се и сешто (дигитрони, ножеви за колење, удирачки реквизити, шпил карти, пулови и коцки за табла, запалки, двогледи, батериски ламби, жилети, штравцигери...)

Ајде некој да ми каже како да стигнам до касарна ѓорче...иде автобус на јсп блиско до таму или ? најевтина варијанта :)

Може некој да ми каже кои денови СИГУРНО работи Воен базен а кога се менува водата?Зашто од муабети испадна дека секој ден менуваат вода а ми треба да знам за преку неделата. -.- :D

Ајде некој да ми каже како да стигнам до касарна ѓорче...иде автобус на јсп блиско до таму или ? најевтина варијанта :)
64 и 22 на 200 метри те остава од самата касарна

Качи се во 22ка и после надвожњакот симни се. на 5мин од касарната си/

Во скопје дали има некој италијански ресторан/угостителски објект? Јас го знам кафичот бистро пиколо.

Да не знае некој каде можам да најдам клима уред за во соба ама мал(малечка ми е собата и не ми се исплати да ставам голема :D). Климата што ја барам на изглед е иста како нормалните(големите), само што уредот што се става во соба е многу помал од обичните. Знае некој каде можам да најдам вакво чудо и по која цена ? :)

Во скопје дали има некој италијански ресторан/угостителски објект? Јас го знам кафичот бистро пиколо.
Еве еден
Еве втор
Еве трет
--- надополнето: 11 јули 2012 во 17:13 ---
Ќе те цитирам пак, да ти кажам дека, незнам дали овие три ресторани работат, на гугл ги најдов, распрашај се, или некој од Скопје ако знае нека ти одговори.

Да не знае некој каде можам да најдам клима уред за во соба ама мал(малечка ми е собата и не ми се исплати да ставам голема :D). Климата што ја барам на изглед е иста како нормалните(големите), само што уредот што се става во соба е многу помал од обичните. Знае некој каде можам да најдам вакво чудо и по која цена ? :)

Ај ѕирни го ова

http://www.conrad.mk/artikel.php?ks=855205

34a0_1.JPG
каде мозам да најдам ваков дезен ама да е со кратки ракави има ли некаде у Ск.

Вакви морнарски гледав негде во ГТЦ. Провери на втор спрат по тезгите.
--- надополнето: 11 јули 2012 во 19:05 ---

Ова нема шанса да излади соба. Овие се повеќе се коли и камиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom