Скопјанец тврди дека видел неидентификувани светлечки објекти

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
А што ако веќе има вонземјани на планетава Земја ........ преправени во луѓе т.е. со хуманоиден лик ......... и живеат и се шетаат меѓу нас ........ што ако можеби и некој на форумов можеби е вонземјанин па тука чита и добива информации од нас ! :confused::вонзем:
Сигурно сте чуле за Рептилите ...... мит или вистина ?! :confused:
Istoto go kazuvam i jas , znaci nie ne sme ni svesni za nivnoto postoenje ;)

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Нибиру ................. Планет-Икс ........ :icon_lol:
То је виша астрономија-астрофизика( Треба Нибиру да се воведе во хороскоп...)(y)
--- надополнето: 9 јули 2012 во 22:50 ---
Постојат три теории за потеклото на човекот, но и за потеклото на целокупниот жив свет на планетава ............ првата најстара теорија е дека тоа е креација на господ, втората научна теорија која се зема како највалидна е Дарвиновата и третата теорија е дека целиот жив свет на планетава Земја е всушност донесен и посеан овдека од надвор .... од други планети, други галаксии ......... така да првата теорија отпаѓа, втората е сепак сега за сега највалидна(научно гледано), но и на третата теорија не треба да и се приоѓа со потсмев !
А најбоље би било комбинација од сите наведени(Иако дарвиновата(онаа за човекот конкретно) е отфрлена веќе али нема везе...)

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Мики од Штип ги викнал да бараат енергетски полиња или него да го видат ама ја утнале дестинацијата

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Веројатно треба македонска влада да купи тоа за превземање бесполотни летала - како во случај во Иран ( кој беше дониран од страна на Русија ) или пак браќата руси да ни подарат ....
тогаш кога пак ќе се снимаат да претпоставиме дека не се беспилотни летала :D
OMG, ocevidecot vi vika deka naglo otislo nagore so ogromna brzina vie bespilotno letalo,, aj ako si tolku pameten objasni mi kako moze bespilotno letalo da razviva 10max brzina (mislam deka si pameten i ke znaes koja brzina e 10max),inace vakvi pojavi koga se pojavuvaat, koga treba da se sluci nekoja nesreka,a pred nekoj den nekolku zemjotresi ja pogodija Makedonija

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
OMG, ocevidecot vi vika deka naglo otislo nagore so ogromna brzina vie bespilotno letalo,, aj ako si tolku pameten objasni mi kako moze bespilotno letalo da razviva 10max brzina (mislam deka si pameten i ke znaes koja brzina e 10max),inace vakvi pojavi koga se pojavuvaat, koga treba da se sluci nekoja nesreka,a pred nekoj den nekolku zemjotresi ja pogodija Makedonija
Каква врска па имаат природните непогоди на планетава(земјотресите) со појавувањето на НЛО/а на небото !
Или темава пак ќе отиде и ќе се надоврзе со (?)чудото(?) во св.Димитрија ....... нели (?)чудото(?) се појави викендот пред велигден, а вечерта пред велики петок се случи трагедијата/масакрот на Смилковско !

K

kalimer0

Гостин
97ма сум имал неполни 2 години така да не се сеќавам :)

Мистична работа е Бескрајот може се да има од планети со примитивни вонземјани до супер интелигентни. Верувам дека од сите забележани НЛО неколку биле вистински т.е во нив имало вонземјани ама не како што се прикажани во филмовите туку поинакви.

Сигурно доаѓаат од далеку бидејќи ако беа во наша близина ќе ги откриевме а ова е причината што ме тера да мислам дека тие се понапредни од нас. Тие можат да стигнат до нашата планета а ние сеуште не до нивната. Се чека моментот кога ќе можеме па ќе оствариме и дипломатски односи со нив :D

П.С Незнам многу за црната дупка ама ме интересира дали на пример ако влезеш во неа ќе те однесе некаде во друга димензија? И каде се наоѓа таа дупка да и го закачам xD?

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844

Мистична работа е Бескрајот може се да има од планети со примитивни вонземјани до супер интелигентни. Верувам дека од сите забележани НЛО неколку биле вистински т.е во нив имало вонземјани ама не како што се прикажани во филмовите туку поинакви.

Сигурно доаѓаат од далеку бидејќи ако беа во наша близина ќе ги откриевме а ова е причината што ме тера да мислам дека тие се понапредни од нас. Тие можат да стигнат до нашата планета а ние сеуште не до нивната. Се чека моментот кога ќе можеме па ќе оствариме и дипломатски односи со нив :D
Можеби се во друга димензија а делат ист простор со нас така да немаат потреба да патуваат илјадници светлосни години за да стигнат до нас... они се у различита фрекфенција така да ние не ги гледаме а они нас можда да... можда има безброј димензии и безброј видови на живот во сите нив... или пак во тие безброј димензии има паралелни светови и во секој од нив човештвото е на друго ниво во развојот така да можда некој од нив успеале да направа направ со која можат да навлезат во друга димезнија(фрекфенција на паралелен свет) и да се појават во оваа или друга...
Ах... теории, теории...

K

kalimer0

Гостин
Можеби се во друга димензија а делат ист простор со нас така да немаат потреба да патуваат илјадници светлосни години за да стигнат до нас... они се у различита фрекфенција така да ние не ги гледаме а они нас можда да... можда има безброј димензии и безброј видови на живот во сите нив... или пак во тие безброј димензии има паралелни светови и во секој од нив човештвото е на друго ниво во развојот така да можда некој од нив успеале да направа направ со која можат да навлезат во друга димезнија(фрекфенција на паралелен свет) и да се појават во оваа или друга...
Ах... теории, теории...
Секунди пред да ме цитираш ми светна идеја да едитирам за другите димензии :) Точно многу теории и некои колку и да звучат луди секоја од нив е возможна па нетреба да бидат исклучени.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495

П.С Незнам многу за црната дупка ама ме интересира дали на пример ако влезеш во неа ќе те однесе некаде во друга димензија? И каде се наоѓа таа дупка да и го закачам xD?
За црната дупка, велиш да и го закачам .......... не би ти препорачал да го правиш тоа ! :D
А што се однесува до постоењето на живот на другите планети, мислам дека НАСА како и повеќето други такви познати светски агенции/институции за вселенски истражувања, како и научниците го знаат одговорот на овие прашања, ама си молчат, бидејќи сметаат дека така е најдобро, сметаат дека обичните смртници не треба ништо да знаат !

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
За црната дупка, велиш да и го закачам .......... не би ти препорачал да го правиш тоа ! :D
А што се однесува до постоењето на живот на другите планети, мислам дека НАСА како и повеќето други такви познати светски агенции/институции за вселенски истражувања, како и научниците го знаат одговорот на овие прашања, ама си молчат, бидејќи сметаат дека така е најдобро, сметаат дека обичните смртници не треба ништо да знаат !
Црните дупки најчесто се наоѓаат во центар на галаксија и најчесто се масивни... Иако навидум изгледа како да се смрт за се што постои во универзумот тие сепак се извор на се, извор на сите енергии, празнина исполнета со неманифестирана материја во вид на енергии...
Тесла ракол: Значи, јас се обидувам да ги разбудам енергиите кои се наоѓаат во вакуумите. Вакуумите се најголеми извори на енергија, она што се смета за празнина е само манифестација на неразбудена материја. На Земјата, ниту во вселената, нема празнини. Во црните дупки, за кои зборуваат астрономите, најмоќни се енергиите и изворите на живот”.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
ако се сеќаш во русија за време на несреќа - незнам што несреќа беше , за време на настанот беше снимен НЛО :eek:
Ај објасни ми го ова , чим се ти правиш паметен
И што мислиш НЛО беше ли вмешан во несреќата
беше забележан НЛО и за време на бура ....
И ако ме цитираш , прочитај горе зошто го тоа бев напишал , прочитај што напиша Mjolnir така ли беше незнам па после ми соли памет , ок ?
--- надополнето: 9 јули 2012 во 23:40 ---
Постојат три теории за потеклото на човекот, но и за потеклото на целокупниот жив свет на планетава ............ првата најстара теорија е дека тоа е креација на господ, втората научна теорија која се зема како највалидна е Дарвиновата и третата теорија е дека целиот жив свет на планетава Земја е всушност донесен и посеан овдека од надвор .... од други планети, други галаксии ......... така да првата теорија отпаѓа, втората е сепак сега за сега највалидна(научно гледано), но и на третата теорија не треба да и се приоѓа со потсмев !
Четврта теорија - човекот , според истражување настанал од клетки од ајкула или пак од Ајкула , незнам друго што да кажам

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Отворена, ќе стои како посебна некое време, потоа оди на општата.

п.с ќе тепам по уши за забегувања.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Јас со Waazzaap на базент во велес, седиме и над скопје имаше чудни светлечки објекти 200-300 души како стаписани ги гледавме..

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Луѓе што и да дувате добро е дефинитивно, па пуштете навака...

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006

Kajgana Shop

На врв Bottom