Бесплатен WiFi имаш на плоштадот, T-Mobile hotspotУште бесплатен вајарлес да шири чудово ке биде екстра и го земам одма у двор
Sent from my E15i using Tapatalk 2
WiFi од VIP, Не БлагодарамУште бесплатен вајарлес да шири чудово ке биде екстра и го земам одма у двор
Sent from my E15i using Tapatalk 2
И на крај нема да си го најдеш телНе доаѓа у обзир таму да го полнам телефонот.... додека чекам да се наполни бар три пива ќе мавнам во околината... ќар до гуша... упм... поефтино е дома да си го полнам и на скапа струја.
Полначите се главно наменети за туристите, кои се на дневна прошетка, деца од екскурзии кои на секој 2 минути им ѕвонат од дома до каде се, и дали се облекле добро, и нормално е да би немал голема функција за жителите на скопје, освен некој ако сака да се чатали со новиот андроид телефон јавно, на полнач. Многу пати, кога сум бил во друг град, сум пиел кафе колку за да го наполнам телефонот позади шанкот на некој кафич. Инаку,дизајнот не ми се бендисува, вака изгледа српскиот кој функционира некое време:Прва работа: Никогаш не ми затребал „јавен“ полнач за мобилни... Имам дома, на работа, во кола;
Втора работа: Му давам на полначов 14 дена пред да биде уништен. Најоптимистички;
Трета работа: Мораа на плоштад да го лупнат? Толкава „футуристичка нправИја“ во сиот тој барок? Ма дај не заебавајте... Подобро на ул. Македонија да го шибнеа.
Дизајнот на српскиот не ти е по ќеиф или мислиш дека нашиов е со промашен дизајн?!Ако е второто...Полначите се главно наменети за туристите, кои се на дневна прошетка, деца од екскурзии кои на секој 2 минути им ѕвонат од дома до каде се, и дали се облекле добро, и нормално е да би немал голема функција за жителите на скопје, освен некој ако сака да се чатали со новиот андроид телефон јавно, на полнач. Многу пати, кога сум бил во друг град, сум пиел кафе колку за да го наполнам телефонот позади шанкот на некој кафич. Инаку,дизајнот не ми се бендисува, вака изгледа српскиот кој функционира некое време:
Уште верувате дека нешто вакво може даопстане 2 дена у МК ?Чудово постои 2 дена, а каблите веќе се искорнати. Браво!
Не се гледа сликата.