Бесплатен полнач за мобилни на скопскиот плоштад

SaLt

symbian & iOS master & android
Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Уште бесплатен вајарлес да шири чудово ке биде екстра и го земам одма у двор :D

Sent from my E15i using Tapatalk 2

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Зашто мислам дека сево ова не е за нас и дека за брзо време ќе му *бат матер на ова.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Уште бесплатен вајарлес да шири чудово ке биде екстра и го земам одма у двор :D

Sent from my E15i using Tapatalk 2
Бесплатен WiFi имаш на плоштадот, T-Mobile hotspot :)

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
паметна идеа. Треба овој ресурс и во повисоки цели да се искористува, особено Македонија.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Не доаѓа у обзир таму да го полнам телефонот.... додека чекам да се наполни бар три пива ќе мавнам во околината... ќар до гуша... упм... поефтино е дома да си го полнам и на скапа струја.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Не доаѓа у обзир таму да го полнам телефонот.... додека чекам да се наполни бар три пива ќе мавнам во околината... ќар до гуша... упм... поефтино е дома да си го полнам и на скапа струја.
И на крај нема да си го најдеш тел :)

Не бе луге, тоа е ако ти е батеријата ептен испразнета, да си ја освежиш 5 мин да ти истрае додека да стигнеш до дома..

V

Vollstandig

Гостин
Прва работа: Никогаш не ми затребал „јавен“ полнач за мобилни... Имам дома, на работа, во кола;
Втора работа: Му давам на полначов 14 дена пред да биде уништен. Најоптимистички;
Трета работа: Мораа на плоштад да го лупнат? Толкава „футуристичка нправИја“ во сиот тој барок? Ма дај не заебавајте... Подобро на ул. Македонија да го шибнеа.
Полначите се главно наменети за туристите, кои се на дневна прошетка, деца од екскурзии кои на секој 2 минути им ѕвонат од дома до каде се, и дали се облекле добро, и нормално е да би немал голема функција за жителите на скопје, освен некој ако сака да се чатали со новиот андроид телефон јавно, на полнач. Многу пати, кога сум бил во друг град, сум пиел кафе колку за да го наполнам телефонот позади шанкот на некој кафич. Инаку,дизајнот не ми се бендисува, вака изгледа српскиот кој функционира некое време:

Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78
Чудово постои 2 дена, а каблите веќе се искорнати. Браво!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Полначите се главно наменети за туристите, кои се на дневна прошетка, деца од екскурзии кои на секој 2 минути им ѕвонат од дома до каде се, и дали се облекле добро, и нормално е да би немал голема функција за жителите на скопје, освен некој ако сака да се чатали со новиот андроид телефон јавно, на полнач. Многу пати, кога сум бил во друг град, сум пиел кафе колку за да го наполнам телефонот позади шанкот на некој кафич. Инаку,дизајнот не ми се бендисува, вака изгледа српскиот кој функционира некое време:

Дизајнот на српскиот не ти е по ќеиф или мислиш дека нашиов е со промашен дизајн?!Ако е второто...:eek:

Username1

шо е бе?
Член од
2 март 2012
Мислења
585
Поени од реакции
551
Му е*аа мамата а?толку од него

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ne be ne, ciganite ne kradele, ic :D

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Не се гледа сликата.
--- надополнето: 9 јули 2012 во 15:02 ---
Епа толку беше радоста, одма ново нешто ќе направат, и за 2-3 дена расипано. Ова изгледа се некои глупи дечишта што и штетат на државата или неписмените цигани што немаат друга занимација.

Kajgana Shop

На врв Bottom