Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
:pos::pos:
Абе тие двајцата паралелно со тенисот/трчањето тренираат и фудбал со посебни тренери, не е будала Ферги да инвестира на слепо. Ќе видиш после како Болт за 10 сец по забивањето од центар сосе топка ќе им влегува в гол.
:pos::pos::pos:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Уште Шекил О‘Нил ни фали како централен дефанзивец и нека пробие некој :pos:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
А пак Мареј бе? Како и он не ми е јасно. Па он боље кошарка да иде, ко по-сроден ми е тенисот со кошарката, сепак со раце се работи, или голман ќе биде? :D :D
Мислам(да не ме разберите погрешно) да не испадни дека ги критикувам , ама сварно не ми е јасно како ќе играат фудбал :D
Хахахахххахахахахаха еве реален доказ колку може да се критикува во фан клубов! :))) Да се извинуваш за тенисер и спринтер :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Haha abe Miki Miki I Martin, se zaebavame za ovie , kako moze teniser da igra lol :D SAF bese na Wimbledon poso Murray e Shkot, a tie Shkotite se eden za site, site za eden. Da bese Anglicanec ke videvte dali ke bese na tribina :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Haha abe Miki Miki I Martin, se zaebavame za ovie , kako moze teniser da igra lol :D SAF bese na Wimbledon poso Murray e Shkot, a tie Shkotite se eden za site, site za eden. Da bese Anglicanec ke videvte dali ke bese na tribina :D
За Мареј се сложувам, ама ова со Болт ми стои дека веќе е завршена работа.. :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Смири живци ајде, за Манчестер Јунајтед навиваш. Стариот уште од кога дојде на клупата на Манчестер повремено си прави вакви чистки. Ги продаде Канчелскис и Хјуз во топ форма за да ослободи место за Гигс, Бекам, Невиловците и остали, па после ги продаде овие за да ослободи место за другиве. Лани па ги продаде Ошеј и Браун за да ослободи место за Смолинг, Еванс и Џонс. И кај слушна за Хернандез и Нани жити се, сигурно ова ти е од Сан и таквите срања што се нарекуваат медиуми. По стоти пат ви викам не читајте такви идиотски медиуми зошто нема од кого не се тужени тие.
Нани одбил нов договор што би значело дека
1. Сака повеќе пари
2. Доволни му се и сегашните примања ( ова не ми се верува ) така да според тоа ако не се согласи со она што му го нудат ќе си оди, знаеш дека Ферги е закон во Јунајтед, или ќе биде како тој што ќе каже или нема да биде. Башка со Јунајтед ги поврзуваат Мутињо и Моура кои можат да играат и лево и десно крило и би биле замени за Јанг и Валенсија и згора на тоа би се чувал Гигс за натпревари каде што ќе треба повеќе искуство.

Хернандез го фати тој симптомот на втора сезона, а и не му е понуден нов договор што би значело дека или повторно ќе ја грее клупата или ќе си оди за некоја баснословна цифра. Искрено повеќе би сакал да си оди Хернандез отколку Бербатов. Хернандез првата сезона покажа добра игра, најверојатно поради тоа што беше нов, непознат за другите тренери, а Бербатов е константен иако не игра - кога го става стариов у игра да даде гол дава. Еден од нив ќе си оди, можеби и двајцата поради тоа што покрај Кагава ќе имаме еден шпиц у нападот, а според моменталната форма тоа ќе бидат или Руни или Велбек - ако си оди само еден од горенаведените двајца.

Дека Јунајтед има вишак играчи у напад има, работата е што ќе се прави со мањакот у одбрана ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нани одбил нов договор што би значело дека
1. Сака повеќе пари
2. Доволни му се и сегашните примања ( ова не ми се верува ) така да според тоа ако не се согласи со она што му го нудат ќе си оди, знаеш дека Ферги е закон во Јунајтед, или ќе биде како тој што ќе каже или нема да биде. Башка со Јунајтед ги поврзуваат Мутињо и Моура кои можат да играат и лево и десно крило и би биле замени за Јанг и Валенсија и згора на тоа би се чувал Гигс за натпревари каде што ќе треба повеќе искуство.

Хернандез го фати тој симптомот на втора сезона, а и не му е понуден нов договор што би значело дека или повторно ќе ја грее клупата или ќе си оди за некоја баснословна цифра. Искрено повеќе би сакал да си оди Хернандез отколку Бербатов. Хернандез првата сезона покажа добра игра, најверојатно поради тоа што беше нов, непознат за другите тренери, а Бербатов е константен иако не игра - кога го става стариов у игра да даде гол дава. Еден од нив ќе си оди, можеби и двајцата поради тоа што покрај Кагава ќе имаме еден шпиц у нападот, а според моменталната форма тоа ќе бидат или Руни или Велбек - ако си оди само еден од горенаведените двајца.

Дека Јунајтед има вишак играчи у напад има, работата е што ќе се прави со мањакот у одбрана ?
Другар, Чичарито и Смолинг лани потпишаа нови договори затоа што имаа клаузули дека ако по првата сезона изиграат одреден број натпревари ќе добијат покачување. Скоро сите нови играчи што ги носиме имаат такви клаузули. Синдромот втора сезона? Детето игра фудбал без слободно лето од 2009 година, плус потрес на мозок. Ти текнува што му се деси на Хајнце вака кога правеше? Фергусон одбиваше да го користи сезонава често зошто ќе умреше на терен. За каков нов договор и незадоволство ми збориш? Нани кажа сабајлево за ССН дека агентот преговара за нов договор и се оди во посакувана насока, Што не е јасно? За џабе паничиш.

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Другар, Чичарито и Смолинг лани потпишаа нови договори затоа што имаа клаузули дека ако по првата сезона изиграат одреден број натпревари ќе добијат покачување. Скоро сите нови играчи што ги носиме имаат такви клаузули. Синдромот втора сезона? Детето игра фудбал без слободно лето од 2009 година, плус потрес на мозок. Фергусон одбиваше да го користи сезонава често зоштоЗќе умреше на терен. За каков нов договор и незадоволство ми збориш? Нани кажа сабајлево за ССН дека агентот преговара за нов договор и се оди во посакувана насока, Што не е јасно? За џабе паничиш.
Потпишаа, да! А и потресот беше пред повеќе од една година што би значело дека е далечно минато со оглед на тоа дека пропушти многу натпревари минатото лето за Јунајтед, па дури и првиот во Премиер. Се прашуваш за синдром втора сезона ? Еве да речеме дека Фергусон се плашел да го користи Хернандез. Хернандез не покажа знаци на подобрување кај себе и кај неговиот стил така да беше цела сезона лесен „плен“ за повеќето од дефанзивците од премиер лигата тоа е тоа вистината. Се надевам дека Дени ќе внесе нешто ново во играта наредната сезона :) осеќам ќе прави партал у комбинација со Кагава.
Скептик сум за Нани, еве искрено кажувам. Така да џабе е, додека не видам официјално дека го ставил потписот на хартија.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Мики? :D Знам дека се заебаваме, јас се насмеав на тоа што Мартин се извинуваше да не испадне дека го критикува Мареј дека е слаб играч... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom