Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ферги иначе си гледа тенис на Вимблдон и Бекам исто. :)

Паметен потег на Ферги, од тоа што го видов до сега Мареј е брз и напредокот кај него е евидентен, сигурно ќе се снајде добро и во 442 и во 4231, плус тоа е британец. Ако и тој не одбие ќе останеме само со Болт како можно засилување.

Едини проблем по мене е тоа шо Мареј е слабо константен.

Ако знае да игра средина другото не е проблем :LOL:

Паметен потег на Ферги, од тоа што го видов до сега Мареј е брз и напредокот кај него е евидентен, сигурно ќе се снајде добро и во 442 и во 4231, плус тоа е британец. Ако и тој не одбие ќе останеме само со Болт како можно засилување.
295173_436734069699935_51423514_n.jpg

Еве ги и овие биле денес на Вимблдон го прателе нивниот следен соиграч. :)

541438_391073717608461_1254486685_n.jpg

Еве го и Ферги.

И Давид Де Геа ќе биде капитен за Шпанија на Олимписките игри!

Последно време имам многу обавези па не сум многу во тек со работиве. Каков Мареј бре луѓе, каков Болт? Што е фркава? :confused:
Дај некој нека ми објасни убаво :D

Последно време имам многу обавези па не сум многу во тек со работиве. Каков Мареј бре луѓе, каков Болт? Што е фркава? :confused:
Дај некој нека ми објасни убаво :D

Болт после олимпијадата ќе се откаже од трчање, па САФ му понуди договор, а истото го најави и Мареј по тенискиот турнир на олимпијадата па САФ беше да го следи како се движи денес :D:D

При едно денешно интервју стариот кажал дека Мареј многу го потсеќал на Флеч и дека ќе стори се за да го видиме на Театарот годинава, што значи дека Мареј и Болт се двете засилувања кои беа ветени.. ќе имаме интересна сезона.. :)

Дечки, ме мрзи пак да се враќам и да цитирам. Јас никаде не кажав дека Бејнс е лош играч, ама тој ќе помогнел да се надигруваме со Барса??? Јас на тоа реплицирав, а 100 муабети ми извадивте :D Уште па Гоше ќе ми расправа каков бил Мутињо и што задачи вршел. Тој што сака нека прави, пак ќе ни одржува просек. Ако сме задоволни со составот, одржување на просекот е супер. Ама за средина се плачеше 1530 страни наназад, како да бевте незадоволни :) Кон таква игра може да не доближи Кагава, или здрав Клеверли... а не Мутињо :)

Болт после олимпијадата ќе се откаже од трчање, па САФ му понуди договор, а истото го најави и Мареј по тенискиот турнир на олимпијадата па САФ беше да го следи како се движи денес :D:D

Чек. чек. Пак не капирам :D
Сакаш да кажеш дека Болт и Мареј ќе станат професионални фудбалери и ќе играат за Јунајтед? :eek:
Па како тоа кога Болт освен е шпринтер и освен тоа у нозете нема никаква техника, мислам како? Сварно не ми е јасно :D Па како што е слаб оној, да влезе во дуел со Тери или со некој од оние копачине од Стоук, рака-нога ќе му летне :icon_lol:
А пак Мареј бе? Како и он не ми е јасно. Па он боље кошарка да иде, ко по-сроден ми е тенисот со кошарката, сепак со раце се работи, или голман ќе биде? :D :D
Мислам(да не ме разберите погрешно) да не испадни дека ги критикувам , ама сварно не ми е јасно како ќе играат фудбал :D

Абе тие двајцата паралелно со тенисот/трчањето тренираат и фудбал со посебни тренери, не е будала Ферги да инвестира на слепо. Ќе видиш после како Болт за 10 сец по забивањето од центар сосе топка ќе им влегува в гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom