Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ферги иначе си гледа тенис на Вимблдон и Бекам исто. :)
Паметен потег на Ферги, од тоа што го видов до сега Мареј е брз и напредокот кај него е евидентен, сигурно ќе се снајде добро и во 442 и во 4231, плус тоа е британец. Ако и тој не одбие ќе останеме само со Болт како можно засилување.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Едини проблем по мене е тоа шо Мареј е слабо константен.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ако знае да игра средина другото не е проблем :LOL:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Паметен потег на Ферги, од тоа што го видов до сега Мареј е брз и напредокот кај него е евидентен, сигурно ќе се снајде добро и во 442 и во 4231, плус тоа е британец. Ако и тој не одбие ќе останеме само со Болт како можно засилување.

Еве ги и овие биле денес на Вимблдон го прателе нивниот следен соиграч. :)

Еве го и Ферги.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
И Давид Де Геа ќе биде капитен за Шпанија на Олимписките игри!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Последно време имам многу обавези па не сум многу во тек со работиве. Каков Мареј бре луѓе, каков Болт? Што е фркава? :confused:
Дај некој нека ми објасни убаво :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.446
Последно време имам многу обавези па не сум многу во тек со работиве. Каков Мареј бре луѓе, каков Болт? Што е фркава? :confused:
Дај некој нека ми објасни убаво :D
Болт после олимпијадата ќе се откаже од трчање, па САФ му понуди договор, а истото го најави и Мареј по тенискиот турнир на олимпијадата па САФ беше да го следи како се движи денес :D:D

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
При едно денешно интервју стариот кажал дека Мареј многу го потсеќал на Флеч и дека ќе стори се за да го видиме на Театарот годинава, што значи дека Мареј и Болт се двете засилувања кои беа ветени.. ќе имаме интересна сезона.. :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Дечки, ме мрзи пак да се враќам и да цитирам. Јас никаде не кажав дека Бејнс е лош играч, ама тој ќе помогнел да се надигруваме со Барса??? Јас на тоа реплицирав, а 100 муабети ми извадивте :D Уште па Гоше ќе ми расправа каков бил Мутињо и што задачи вршел. Тој што сака нека прави, пак ќе ни одржува просек. Ако сме задоволни со составот, одржување на просекот е супер. Ама за средина се плачеше 1530 страни наназад, како да бевте незадоволни :) Кон таква игра може да не доближи Кагава, или здрав Клеверли... а не Мутињо :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Болт после олимпијадата ќе се откаже од трчање, па САФ му понуди договор, а истото го најави и Мареј по тенискиот турнир на олимпијадата па САФ беше да го следи како се движи денес :D:D
Чек. чек. Пак не капирам :D
Сакаш да кажеш дека Болт и Мареј ќе станат професионални фудбалери и ќе играат за Јунајтед? :eek:
Па како тоа кога Болт освен е шпринтер и освен тоа у нозете нема никаква техника, мислам како? Сварно не ми е јасно :D Па како што е слаб оној, да влезе во дуел со Тери или со некој од оние копачине од Стоук, рака-нога ќе му летне :icon_lol:
А пак Мареј бе? Како и он не ми е јасно. Па он боље кошарка да иде, ко по-сроден ми е тенисот со кошарката, сепак со раце се работи, или голман ќе биде? :D :D
Мислам(да не ме разберите погрешно) да не испадни дека ги критикувам , ама сварно не ми е јасно како ќе играат фудбал :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Абе тие двајцата паралелно со тенисот/трчањето тренираат и фудбал со посебни тренери, не е будала Ферги да инвестира на слепо. Ќе видиш после како Болт за 10 сец по забивањето од центар сосе топка ќе им влегува в гол.

Kajgana Shop

На врв Bottom