Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Q

qazwsxedc

Гостин

имам 3 макс старт,некој да не знае до шо е проблемот???

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157

имам 3 макс старт,некој да не знае до шо е проблемот???
Изгледа од нив е проблемот со 3макс пакетите.Еве гледам повеќе корисници се жалат.Кај мене се поправи нешто нетот.Пред 2-3 дена ненормално паѓаше и се ресетираше модемот.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Шо е работава, порано ми светеа сите 4 сиалички, сега светет само првиве 3 и немам веќе неколку дена телефон.. Ко за беља овие не можам да ги добијам, треба по 1 сат да ги чекаш.. Има чаре?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Фејсбук, јутуб и некои други страни денес многу споро се отвараат, има некој друг ваков проблем ?

Q

qazwsxedc

Гостин

чудо се случи,проверувам брзина на нет и што да видам:vozbud:

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Нетов паѓа или рутеров ме саботира? Шо се случува, имате ли проблеми со нетов денес?

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119

чудо се случи,проверувам брзина на нет и што да видам:vozbud:
тоа е таа брзина што треба да биде испорачана кај секој 3Макс Старт корисник, уште те држи истава брзина?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Моментално користам фиксен плус интернет со 30Гига но сакам да ја сменам тарифава дали можам тоа сега да го направам или треба да чекам до крајот на договорот?

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Моментално користам фиксен плус интернет со 30Гига но сакам да ја сменам тарифава дали можам тоа сега да го направам или треба да чекам до крајот на договорот?
Можеш и сега. На 171 или во некој од салоните, веќе од утре :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Можеш и сега. На 171 или во некој од салоните, веќе од утре :)
Аа, супер а се думам и за тв и ме интересира дали на пример спорт пакетот морам цело време да го плаќам или можам секој месец да го одјавам.

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Аа, супер а се думам и за тв и ме интересира дали на пример спорт пакетот морам цело време да го плаќам или можам секој месец да го одјавам.
Не би требало цело време да го плаќаш. Најверојатно ќе треба да го активираш првин (ќе се јавиш на 080012345), па ако сакаш да го деактивираш пакетот ќе се јавиш на ден-два пред да истече еден месец од активирањето.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Првиот месец е бесплатен, после тоа се доплаќа 99 денари или едноставно го откажуваш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom