Ако си во градов, кажи. Плус и едно кафе ќе мавниме ПоззИ мене ме мрзи да проведам како се вика. Ќе средам утре, ФАЛА многу.
Ако си во градов, кажи. Плус и едно кафе ќе мавниме ПоззИ мене ме мрзи да проведам како се вика. Ќе средам утре, ФАЛА многу.
Изгледа од нив е проблемот со 3макс пакетите.Еве гледам повеќе корисници се жалат.Кај мене се поправи нешто нетот.Пред 2-3 дена ненормално паѓаше и се ресетираше модемот.
Фејсбук, јутуб и некои други страни денес многу споро се отвараат, има некој друг ваков проблем ?
тоа е таа брзина што треба да биде испорачана кај секој 3Макс Старт корисник, уште те држи истава брзина?
Можеш и сега. На 171 или во некој од салоните, веќе од утреМоментално користам фиксен плус интернет со 30Гига но сакам да ја сменам тарифава дали можам тоа сега да го направам или треба да чекам до крајот на договорот?
Аа, супер а се думам и за тв и ме интересира дали на пример спорт пакетот морам цело време да го плаќам или можам секој месец да го одјавам.Можеш и сега. На 171 или во некој од салоните, веќе од утре
Паѓа паѓа. Се ресетираше неколку пати кај мене.Еве сеа се среди.Нетов паѓа или рутеров ме саботира? Шо се случува, имате ли проблеми со нетов денес?
Не би требало цело време да го плаќаш. Најверојатно ќе треба да го активираш првин (ќе се јавиш на 080012345), па ако сакаш да го деактивираш пакетот ќе се јавиш на ден-два пред да истече еден месец од активирањето.Аа, супер а се думам и за тв и ме интересира дали на пример спорт пакетот морам цело време да го плаќам или можам секој месец да го одјавам.
Првиот месец е бесплатен, после тоа се доплаќа 99 денари или едноставно го откажувашАа, супер а се думам и за тв и ме интересира дали на пример спорт пакетот морам цело време да го плаќам или можам секој месец да го одјавам.