Ако си во градов, кажи. Плус и едно кафе ќе мавнимеИ мене ме мрзи да проведам како се вика.Ќе средам утре, ФАЛА многу.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си во градов, кажи. Плус и едно кафе ќе мавнимеИ мене ме мрзи да проведам како се вика.Ќе средам утре, ФАЛА многу.
Изгледа од нив е проблемот со 3макс пакетите.Еве гледам повеќе корисници се жалат.Кај мене се поправи нешто нетот.Пред 2-3 дена ненормално паѓаше и се ресетираше модемот.
Фејсбук, јутуб и некои други страни денес многу споро се отвараат, има некој друг ваков проблем ?
Моментално користам фиксен плус интернет со 30Гига но сакам да ја сменам тарифава дали можам тоа сега да го направам или треба да чекам до крајот на договорот?
Аа, супер а се думам и за тв и ме интересира дали на пример спорт пакетот морам цело време да го плаќам или можам секој месец да го одјавам.Можеш и сега. На 171 или во некој од салоните, веќе од утре![]()
Паѓа паѓа. Се ресетираше неколку пати кај мене.Еве сеа се среди.Нетов паѓа или рутеров ме саботира? Шо се случува, имате ли проблеми со нетов денес?
Аа, супер а се думам и за тв и ме интересира дали на пример спорт пакетот морам цело време да го плаќам или можам секој месец да го одјавам.
Аа, супер а се думам и за тв и ме интересира дали на пример спорт пакетот морам цело време да го плаќам или можам секој месец да го одјавам.