Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
Каков поен на федерер
Мареј не е истиот од пред некое време, познавајќи го Мареј ти, не требаше ни да игра финале на ВимблдонПознавајќи го Мареј, слободно можам да кажам дека со гејмов Федерер си ја зема титулата...
Имам исто мислење за Мареј, стигна до тука само заради надал што испадна. 1-1 е сега, еве шанса да ме демантира..Мареј не е истиот од пред некое време, познавајќи го Мареј ти, не требаше ни да игра финале на Вимблдон
Заради НадалИмам исто мислење за Мареј, стигна до тука само заради надал што испадна. 1-1 е сега, еве шанса да ме демантира..
заврна?Со оглед на должината на сетовите (мечот) оваа пауза ќе му годи на Федерер.
Требаше може да ставиш повеќе, какви облаци беа тоа леле мајко Ајде сега пауза за ручек за богаташиве што гледаатДобитен !!! )) 100x12.00 = 1200 !! )
И на Мареј ќе му годи. Федерер беше во налет и беше блиску до брејк во вториот гем од 3тиот сет. имаше 0-30, за среќа Мареј го освои гемот. Мислам дека и Мареј сега ќе се подсоземи и ќе продолжи со агресивната игра.Со оглед на должината на сетовите (мечот) оваа пауза ќе му годи на Федерер.
Е сега не претерувај и ти. В ред беше поенот феноменален, али за најдобар во Историја на тенис мало морген.ЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ поенот на Федерер на сет топка, без конкуренција најдобриот во историјата!!!! во таков момент да изиграш така, па тоа е нешто невидено....
Што знам, според мене Федерер повеќе го заслужи првиот сет отколку вториот, но што е тука е, ќе видиме дали ќе продолжи со многу неизнудени грешки или ќе го појача сервисот, брзите поени и винери. Тоа е добитниот рецепт за него.И на Мареј ќе му годи. Федерер беше во налет и беше блиску до брејк во вториот гем од 3тиот сет. имаше 0-30, за среќа Мареј го освои гемот. Мислам дека и Мареј сега ќе се подсоземи и ќе продолжи со агресивната игра.