Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Го инсталирав Аваст 7 поради преораките на Ilumious и Psyside да го пробам на лаптоп, на Win7, засега оди одлично, за понатака ќе има апдејт на темава, али се надевам дека нема да има потреба од негативни коментари.:icon_mrgr:

И јас користам Avast ради Psy и досега најлошо искуство со антивируси.
Не дека не го бива, ама стално ми е пуштен гласот на троа повеќе, и таа пуфлата кога ќе екне AVAST database has been updated или како и да вика.. mini heart attack.

Не дека не го бива, ама стално ми е пуштен гласот на троа повеќе, и таа пуфлата кога ќе екне AVAST database has been updated или како и да вика.. mini heart attack.

Стави го во гејминг мод :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Јас го користам Нортон по препорака на Псај,појак нема од него,не те замара со такви пораки,а работи перфектно :)

Го инсталирав Аваст 7 поради преораките на Ilumious и Psyside да го пробам на лаптоп, на Win7, засега оди одлично, за понатака ќе има апдејт на темава, али се надевам дека нема да има потреба од негативни коментари.:icon_mrgr:

дај ликче минкче за аваст да инсталирам овој мојот не го бива веќе.....може и по пп :)

Ми истекува trial периодот на Avast Internet Security... па што користите како дополнителна зашитата покрај Avast Free.

Avira ама страшно сум незадоволна.... очигледно ми треба нов!

користам антивирус MSE и дали сум задоволен или не, се уште не сум проценил.

Panda Cloud Antivirus

Моментално користам MSE. Го инсталирав по логика дека е производ на Мајкрософт, го има интегрирано windows defender во себе и нема платена верзија (т.е. дечките даваат се од себе во развивање, без финти со лиценци). Не сум воодушевен. Добра работа е тоа што кога работи во позадина воопшто не се приметува ниту пак троши премногу рам. Скенирање на цел хард диск, трае релативно брзо така да и тој параметар го земам како плус. Затоа пак имам замерки на неговата ефикасност. Во повеќе наврати ми се има случено да не препознае некој од оние досадниве autorun.inf вируси. Во последно време сам ми се ресетира процесот explorer.exe така да претпоставувам тоа исто така некој пропуштен малициозен софтвер на MSE. Ке му дадам шанса уште некое време па ке видам дали имам потреба да го менувам.

Ги имам испробано скоро сите бесплатни АВ и некако најдобра работа врши Avira.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom