Што антивирус користите?

H

HoT IcE

Гостин
Го инсталирав Аваст 7 поради преораките на Ilumious и Psyside да го пробам на лаптоп, на Win7, засега оди одлично, за понатака ќе има апдејт на темава, али се надевам дека нема да има потреба од негативни коментари.:icon_mrgr:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
И јас користам Avast ради Psy и досега најлошо искуство со антивируси.
Не дека не го бива, ама стално ми е пуштен гласот на троа повеќе, и таа пуфлата кога ќе екне AVAST database has been updated или како и да вика.. mini heart attack.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не дека не го бива, ама стално ми е пуштен гласот на троа повеќе, и таа пуфлата кога ќе екне AVAST database has been updated или како и да вика.. mini heart attack.
Стави го во гејминг мод :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Јас го користам Нортон по препорака на Псај,појак нема од него,не те замара со такви пораки,а работи перфектно :)

П

Пепси_

Гостин
Го инсталирав Аваст 7 поради преораките на Ilumious и Psyside да го пробам на лаптоп, на Win7, засега оди одлично, за понатака ќе има апдејт на темава, али се надевам дека нема да има потреба од негативни коментари.:icon_mrgr:
дај ликче минкче за аваст да инсталирам овој мојот не го бива веќе.....може и по пп :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.652
Ми истекува trial периодот на Avast Internet Security... па што користите како дополнителна зашитата покрај Avast Free.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Avira ама страшно сум незадоволна.... очигледно ми треба нов!

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.923
користам антивирус MSE и дали сум задоволен или не, се уште не сум проценил.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Panda Cloud Antivirus

С

Сибињанин Јанко

Гостин
Моментално користам MSE. Го инсталирав по логика дека е производ на Мајкрософт, го има интегрирано windows defender во себе и нема платена верзија (т.е. дечките даваат се од себе во развивање, без финти со лиценци). Не сум воодушевен. Добра работа е тоа што кога работи во позадина воопшто не се приметува ниту пак троши премногу рам. Скенирање на цел хард диск, трае релативно брзо така да и тој параметар го земам како плус. Затоа пак имам замерки на неговата ефикасност. Во повеќе наврати ми се има случено да не препознае некој од оние досадниве autorun.inf вируси. Во последно време сам ми се ресетира процесот explorer.exe така да претпоставувам тоа исто така некој пропуштен малициозен софтвер на MSE. Ке му дадам шанса уште некое време па ке видам дали имам потреба да го менувам.

Ги имам испробано скоро сите бесплатни АВ и некако најдобра работа врши Avira.

Kajgana Shop

На врв Bottom