Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Голмани: Ханданович, Кастелаци, Барди
Одбрана: Силвестре, Самуел, Ранокија, Занети, Киву, Џонатан, Хуан, Нагатомо
Среден ред: Снајдер, Гуарин, Камбиасо, Алварез, Оби, Кутињо, Данкан
Напад: Паласио, Милито, Лонго

Можни траснфери: Дебуши, Паулињо, Мудингај и можеби ако го вратиме Поли.
Продажба на: Пацини, Маикон, Цезар, Кастањос, Станкович и Марига
Заинтересирани уште за: Лукас, Де Јонг, Дестро

Според мене, најслабо стоиме во нападот и не знам колку корист би имале од Пацо и Кастањос доколку останат. Иако сакам да остане барем Кастањос зошто малиот не доби никаква шанса за докажување.

Член од
7 јули 2012
Мислења
42
Поени од реакции
26
Абе Мое мислење е да го земат NURI SAHIN,за во случај ако си оди некој од Лусио и Маикон !! СЕПАК ШТО И ДА НАПРАВАТ. :cuc:ФОРЦА ИНТЕР:cuc: 142075hp2.jpeg

Член од
23 август 2010
Мислења
39.873
Поени од реакции
116.155
Ај некој нека каже нешто повеќе за овој Паулињо... Ја до сеа од бразилскиве фудбалери сум ги видел само оние за кои се крева највеќе прашина, како Нејмар, Гансо и Лукас. За овој Паулињо прв пат слушам.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Ај некој нека каже нешто повеќе за овој Паулињо... Ја до сеа од бразилскиве фудбалери сум ги видел само оние за кои се крева највеќе прашина, како Нејмар, Гансо и Лукас. За овој Паулињо прв пат слушам.
Isto srranje drugo ime.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.466

Овде имаш 5-6 бразилци у тимов :D

Како стоите со нон-ЕУ слободни места, пошто не веруем и Лукас, и Данкан, и Паулињо и Јуан па и Силвестре да имаат сите европски пасоши !

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665

Како стоите со нон-ЕУ слободни места, пошто не веруем и Лукас, и Данкан, и Паулињо и Јуан па и Силвестре да имаат сите европски пасоши !
Силвестре има италјански пасош. А на Лукас и Паулињо ќе им дадаме бугарски пасош и готова работа.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.321
Голмани: Ханданович, Кастелаци, Барди
Барди никако трет голман, некако го пратат на позајмица нека се доразвие, па понатака може и прв голман да биде. Ако го стават трет голман само ќе го уништат.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588

Абе море, нон-еу е за тие што ги купуваме, Данкан и Жуан се веќе наши :) Исто така Лукас не го купуваме, само ќути не кажувај, сите уште се надеваат на трансферов како и на Фабрегас, Меси( :pos: ), РвП, Кака...

И дајте бе со тие киксови на Цезар, освен на мечот со Баерн(по ударите на Робен) други киксови немал последниве 2 сезони, не туку кењајте само...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Искрено без навреда ама ако не донесете некои асални играчи летово место во Лига Европа ќе може само да сонувате

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.466
Абе море, нон-еу е за тие што ги купуваме, Данкан и Жуан се веќе наши :) Исто така Лукас не го купуваме, само ќути не кажувај, сите уште се надеваат на трансферов како и на Фабрегас, Меси( :pos: ), РвП, Кака...

И дајте бе со тие киксови на Цезар, освен на мечот со Баерн(по ударите на Робен) други киксови немал последниве 2 сезони, не туку кењајте само...

Како и да е, тие зафааќаат место на нон-еу играчи мислим дека такви са правилата, и дајте го Цезар кај нас и не се рапсравајте више :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Искрено без навреда ама ако не донесете некои асални играчи летово место во Лига Европа ќе може само да сонувате
Не би рекол, се зависи од тоа како ќе имаме среќа со повредите и формата на играчите. Италијанското не е јако првенство, само ако не ти се во форма играчите и не дадеш брзо гол си го наебал, ќе те изедат на контри противничките екипи особено со лоша одбрана како ланската и без деструктивец кој знае да брани во контри...
Нема јаки екипи, Јуве е пак кандидат за првата позиција, надоле се е отворено, Наполи го продаде Лавеци, додека Милан останува да се крсти на Ибра... Удинезе шитнаа се што имаа, оваа година 5то најмногу според мене(под услов Интер да биде 4то или погоре)...
Ќе видиме, ако дојде и Паулињо ќе бидеме поспремни во средина, но немаме играчи за 4-2-3-1 и ќе треба да играме со двајца класични што не е многу добра за Италија...
Како и да е, тие зафааќаат место на нон-еу играчи мислим дека такви са правилата, и дајте го Цезар кај нас и не се рапсравајте више :D
Не зафаќаат, само за ЛШ има услови за играчи од школата да имаш регистрирано... Нон-еу ти е кога купуваш, максимум 2ца, а не важи ако веќе играле во Серија А...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не би рекол, се зависи од тоа како ќе имаме среќа со повредите и формата на играчите. Италијанското не е јако првенство, само ако не ти се во форма играчите и не дадеш брзо гол си го наебал, ќе те изедат на контри противничките екипи особено со лоша одбрана како ланската и без деструктивец кој знае да брани во контри...
Нема јаки екипи, Јуве е пак кандидат за првата позиција, надоле се е отворено, Наполи го продаде Лавеци, додека Милан останува да се крсти на Ибра... Удинезе шитнаа се што имаа, оваа година 5то најмногу според мене(под услов Интер да биде 4то или погоре)...
Ќе видиме, ако дојде и Паулињо ќе бидеме поспремни во средина, но немаме играчи за 4-2-3-1 и ќе треба да играме со двајца класични што не е многу добра за Италија...

Не зафаќаат, само за ЛШ има услови за играчи од школата да имаш регистрирано... Нон-еу ти е кога купуваш, максимум 2ца, а не важи ако веќе играле во Серија А...
Е да и јас на тоа помислив ама сепак Јуве,Милан,Наполи па и Рома,Лацио и уште некоја екипа ќе биде пред вас (барем така јас мислам)
Рано е уште месец дена има за трансфери така да се може да се случи до почеток на сезона.
Со среќа нека ви е :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Е да и јас на тоа помислив ама сепак Јуве,Милан,Наполи па и Рома,Лацио и уште некоја екипа ќе биде пред вас (барем така јас мислам)
Рано е уште месец дена има за трансфери така да се може да се случи до почеток на сезона.
Со среќа нека ви е :)
Фала...

Ќе видиме, затоа уште не ми се коментираат засилувањата, засега се носат за формација што мене не ми се допаѓа, али може да играме со Паласио-Милито-Кутињо во напад, и тоа ќе биде секси напад ако профункционира :D

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Јас ќе бидам малку надвор од темава и ќе им се обратам на натрапниците во овој форум ! Главниот проблем со Интер минатата сезона не беа играчите туку тренерите, сега со Страма се ќе се среди и Интер ќе биде 1-3 место без разлика на трансферите ! Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom