Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo pomagaci i odmagaci! Imam eden mal (mozebi golem) problem na uredov ( iphone 3G 8Gb)

- Za vreme na formatiranje na telefonot bese slaba baterijata , pa se iskluci. Voopsto ne se pusta , samo go pokazuva znakot za polnejne na baterijata a ustvari ne pokazuva deka se polni.

Molba do strucnite lica na forumov za kakvo bilo resenie , prosto ili slozeno sveedno.

Стај го на полнач и држи ги двете копчиња (HOME + SLEEP) додека да се појави Apple логото, па отпушти и остај да се подигне.

Здраво.. Значи сега и јас да си го кажам проблемов..... Имам ајфон 4 од астралија ми го подариј имаше иос 4.3.3. Со незнам кој фирмвеер . И го користефф на гевеј картица па не знаеф и го апдектираф на 5.0.1 со 4.11.08 фирмвеер и се кодираа и еве 8 месе и си чекамм ама џабее. Зимата за нова година беф во прага и таму ми направиј џилбрејк се ок беше си работеше само бес картицаа и по 2 недела нзн зш ми се скрши цидијата ама од незе имаф инсталирНоо програмчина .. И мн почна да кочи графички и не можам да му направам сам пач џилбрејк нзн зш че оди до неладе че дојди до оне буквите многуу и ерор ерор ерор ме умре .. Е сега ако можи за помош , дали че можи да се одкодира и колку би чинело ( за неверлок знам дека е 70. Евра ). Дали че можи некако со картица курци пал и ? Или ако не можи како да си го напрам или да го откочамм и инсталирам цидија . Па ако не кој сака да го купи вејче ако не се прај го давам 13 илјадии . Ве молАм за помош .. Фала Однапред

Значи вака имам ајфон 4 и кодиран ми е на 5.0.1 со 4.11.08. Модем . И пред 4 месеци ми направија џилбрејк и по 2 недели се скрши цидијат а имаф инсталирано програми од незе и од тогаш телефоноф ми кочи графички мн . Пробаф неаколку пати да си направам сам ама незнам к немможи оди до некаде и после ми вика ерор ерор ерор ко че излезат буквите . Па ве молам ако можи да ми оставите линкови од каде можи да симнам се што треба зада направам џилбрејк успешно . Фал ви многу однапред поздраф

Значи вака имам ајфон 4 и кодиран ми е на 5.0.1 со 4.11.08. Модем . И пред 4 месеци ми направија џилбрејк и по 2 недели се скрши цидијат а имаф инсталирано програми од незе и од тогаш телефоноф ми кочи графички мн . Пробаф неаколку пати да си направам сам ама незнам к немможи оди до некаде и после ми вика ерор ерор ерор ко че излезат буквите . Па ве молам ако можи да ми оставите линкови од каде можи да симнам се што треба зада направам џилбрејк успешно . Фал ви многу однапред поздраф

Следи го ова упатство.

го следам и сите редснобер ги испосимнаф и џабе е стегам џилбрејк и кај со треба некст да стегниш стои тоа светло сиво и не можи да го стегнам не ми давам да продожам понатаму

Значи кога се логирам на маркетов не можам ништо да симнам пошо обавезно ми бара и број од кредитна картица а секогаш бирам бесплатни апликации. Било каква помош би ми била добредојдена

го следам и сите редснобер ги испосимнаф и џабе е стегам џилбрејк и кај со треба некст да стегниш стои тоа светло сиво и не можи да го стегнам не ми давам да продожам понатаму

Продај го телефонот, не е за тебе.

Значи кога се логирам на маркетов не можам ништо да симнам пошо обавезно ми бара и број од кредитна картица а секогаш бирам бесплатни апликации. Било каква помош би ми била добредојдена

Треба да внесеш картичка, нема да ти наплаќа ако се бесплатни.

А нема некој начин да се избегне тоа? :(

Ок, фала и само уште едно прашање колку време треба да се полни за прв пат?

Колку што ќе ти треба да е полн :) Нема зашто наполнет да го држиш.

Уште едно прашање, јас сепак сум нова околу ајфониве и не сакам да направам некоја глупост, хаха. Како бе да примам/испраќам преку блутут кога несака да се поврзе ни со компјутерот мој, ни со други телефони. :(

Уште едно прашање, јас сепак сум нова околу ајфониве и не сакам да направам некоја глупост, хаха. Како бе да примам/испраќам преку блутут кога несака да се поврзе ни со компјутерот мој, ни со други телефони. :(

Блутутот ти е за поврзување со слушалка и такви уреди, не работи меѓу два телефони. За со компјутер имаш iTunes.

Само што купив нов Ipad3...
Иам некои прашања :
Му пишува ли на некој кога ќе го стави USB кабелот од Ipad 3јката во лаптоп (WIndows 7) - на местото за состојба на батерија "Not Charging" ?????
Зошто кога правам Sync преку кабел, (Ipad3 и лаптоп W7) на лаптопот имам интернет преку Lan, а не се дели интернетот и на Ipad- от..?

Пробај смени го кабелот.
--- надополнето: 11 јули 2012 во 22:00 ---

Блутутот работи само меѓу ајфоните. Со другите неможеш да го конектираш освен апликација да си спуштиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom