Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Zdravo pomagaci i odmagaci! Imam eden mal (mozebi golem) problem na uredov ( iphone 3G 8Gb)

- Za vreme na formatiranje na telefonot bese slaba baterijata , pa se iskluci. Voopsto ne se pusta , samo go pokazuva znakot za polnejne na baterijata a ustvari ne pokazuva deka se polni.

Molba do strucnite lica na forumov za kakvo bilo resenie , prosto ili slozeno sveedno.
Стај го на полнач и држи ги двете копчиња (HOME + SLEEP) додека да се појави Apple логото, па отпушти и остај да се подигне.

Член од
4 јули 2012
Мислења
507
Поени од реакции
1.770
Здраво.. Значи сега и јас да си го кажам проблемов..... Имам ајфон 4 од астралија ми го подариј имаше иос 4.3.3. Со незнам кој фирмвеер . И го користефф на гевеј картица па не знаеф и го апдектираф на 5.0.1 со 4.11.08 фирмвеер и се кодираа и еве 8 месе и си чекамм ама џабее. Зимата за нова година беф во прага и таму ми направиј џилбрејк се ок беше си работеше само бес картицаа и по 2 недела нзн зш ми се скрши цидијата ама од незе имаф инсталирНоо програмчина .. И мн почна да кочи графички и не можам да му направам сам пач џилбрејк нзн зш че оди до неладе че дојди до оне буквите многуу и ерор ерор ерор ме умре .. Е сега ако можи за помош , дали че можи да се одкодира и колку би чинело ( за неверлок знам дека е 70. Евра ). Дали че можи некако со картица курци пал и ? Или ако не можи како да си го напрам или да го откочамм и инсталирам цидија . Па ако не кој сака да го купи вејче ако не се прај го давам 13 илјадии . Ве молАм за помош .. Фала Однапред

Член од
4 јули 2012
Мислења
507
Поени од реакции
1.770
Значи вака имам ајфон 4 и кодиран ми е на 5.0.1 со 4.11.08. Модем . И пред 4 месеци ми направија џилбрејк и по 2 недели се скрши цидијат а имаф инсталирано програми од незе и од тогаш телефоноф ми кочи графички мн . Пробаф неаколку пати да си направам сам ама незнам к немможи оди до некаде и после ми вика ерор ерор ерор ко че излезат буквите . Па ве молам ако можи да ми оставите линкови од каде можи да симнам се што треба зада направам џилбрејк успешно . Фал ви многу однапред поздраф

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Значи вака имам ајфон 4 и кодиран ми е на 5.0.1 со 4.11.08. Модем . И пред 4 месеци ми направија џилбрејк и по 2 недели се скрши цидијат а имаф инсталирано програми од незе и од тогаш телефоноф ми кочи графички мн . Пробаф неаколку пати да си направам сам ама незнам к немможи оди до некаде и после ми вика ерор ерор ерор ко че излезат буквите . Па ве молам ако можи да ми оставите линкови од каде можи да симнам се што треба зада направам џилбрејк успешно . Фал ви многу однапред поздраф
Следи го ова упатство.

Член од
4 јули 2012
Мислења
507
Поени од реакции
1.770
го следам и сите редснобер ги испосимнаф и џабе е стегам џилбрејк и кај со треба некст да стегниш стои тоа светло сиво и не можи да го стегнам не ми давам да продожам понатаму

Член од
31 мај 2011
Мислења
30
Поени од реакции
5
Значи кога се логирам на маркетов не можам ништо да симнам пошо обавезно ми бара и број од кредитна картица а секогаш бирам бесплатни апликации. Било каква помош би ми била добредојдена

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
го следам и сите редснобер ги испосимнаф и џабе е стегам џилбрејк и кај со треба некст да стегниш стои тоа светло сиво и не можи да го стегнам не ми давам да продожам понатаму
Продај го телефонот, не е за тебе.

Значи кога се логирам на маркетов не можам ништо да симнам пошо обавезно ми бара и број од кредитна картица а секогаш бирам бесплатни апликации. Било каква помош би ми била добредојдена
Треба да внесеш картичка, нема да ти наплаќа ако се бесплатни.

Член од
31 мај 2011
Мислења
30
Поени од реакции
5
А нема некој начин да се избегне тоа? :(

Член од
31 мај 2011
Мислења
30
Поени од реакции
5
Ок, фала и само уште едно прашање колку време треба да се полни за прв пат?

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Колку што ќе ти треба да е полн :) Нема зашто наполнет да го држиш.

Член од
31 мај 2011
Мислења
30
Поени од реакции
5
Уште едно прашање, јас сепак сум нова околу ајфониве и не сакам да направам некоја глупост, хаха. Како бе да примам/испраќам преку блутут кога несака да се поврзе ни со компјутерот мој, ни со други телефони. :(

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Уште едно прашање, јас сепак сум нова околу ајфониве и не сакам да направам некоја глупост, хаха. Како бе да примам/испраќам преку блутут кога несака да се поврзе ни со компјутерот мој, ни со други телефони. :(
Блутутот ти е за поврзување со слушалка и такви уреди, не работи меѓу два телефони. За со компјутер имаш iTunes.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Само што купив нов Ipad3...
Иам некои прашања :
Му пишува ли на некој кога ќе го стави USB кабелот од Ipad 3јката во лаптоп (WIndows 7) - на местото за состојба на батерија "Not Charging" ?????
Зошто кога правам Sync преку кабел, (Ipad3 и лаптоп W7) на лаптопот имам интернет преку Lan, а не се дели интернетот и на Ipad- от..?
Пробај смени го кабелот.
--- надополнето: 11 јули 2012 во 22:00 ---
Блутутот работи само меѓу ајфоните. Со другите неможеш да го конектираш освен апликација да си спуштиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom